Κεντρική NBA Κόρβερ: “Θα προσαρμοστούμε και θα είμαστε καλύτεροι”
NBA

Κόρβερ: “Θα προσαρμοστούμε και θα είμαστε καλύτεροι”

kyle korver cleveland cavaliers

kyle korver cleveland cavaliers

Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς απέτυχαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων σε πολλούς τομείς κατά τη διάρκεια του πρώτου Τελικού εναντίον των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Υπέπεσαν σε 20 λάθη, δεν κατόρθωσαν να σταματήσουν τον φρενήρη ρυθμό των “dubs”, δέχθηκαν πολλούς πόντους κάτω από το καλάθι και δεν πήραν σχεδόν τίποτα από τον πάγκο τους. Η συντριβή ήρθε ως λογικό επακόλουθο μετά από όλα αυτά αλλά ο Κάιλ Κόρβερ εξακολουθεί να διατηρεί την αισιοδοξία του πως η κατάσταση θα αντιστραφεί.

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα“, τόνισε ο sharpshooter των “ιπποτών”, ο οποίος “κόλλησε” στο 0, σε 20 λεπτά συμμετοχής στο πρώτο ματς. “Αυτή η ομάδα έχει αγωνιστεί σε ορισμένες “τρελές” σειρές. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη και πρέπει να μείνουμε συγκροτημένοι”.

Ο Κόρβερ ερωτήθηκε και για το αν η ομάδα του αντλεί δύναμη από την περσινή ανατροπή στους Τελικούς εναντίον των Γουόριορς: “Δεν μπορείς να το αγνοείς αυτό. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν σε μια σειρά. Προφανώς, τα πράγματα δεν είναι καλά για εμάς αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να κάνουμε κάποιες προσαρμογές και θα γίνουμε καλύτεροι“.

Τέλος, ο 36χρονος σούτινγκ γκαρντ μίλησε και για ορισμένους τομείς του παιχνιδιού, στους οποίους οφείλουν να βελτιωθούν οι Καβαλίερς: “Οι Γουόριορς κάνουν πολύ καλή δουλειά στο να μαρκάρουν τον χειριστή της μπάλας. Νομίζω πως οι παίκτες στην αδύνατη πλευρά πρέπει αν βρισκόμαστε σε καλύτερη θέση, ώστε να δεχθούμε πιο εύκολα την μπάλα, είτε μέσω καλής κυκλοφορίας της μπάλας, είτε μέσω κάποιας δράσης στην αδύνατη πλευρά. Πρέπει να δουλέψουμε αυτές τις προσαρμογές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…