Κεντρική NBA Κερ: “Είμαι τόσο ηλίθιος που ξέχασα τον Κάρι!”
NBA

Κερ: “Είμαι τόσο ηλίθιος που ξέχασα τον Κάρι!”

steve kerr steph curry

steve kerr steph curry

Τα μέλη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς διατηρούν καταπληκτικές σχέσεις μεταξύ τους, με την ατμόσφαιρα στις τάξεις της ομάδας να είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Ο δεσμός ανάμεσα στον Στεφ Κάρι και τον προπονητή, Στιβ Κερ δεν θα μπορούσε να μην είναι πολύ ισχυρός αλλά ο 51χρονος κόουτς ξέχασε να τον αναφέρει στην ομιλία του κατά τη διάρκεια της παρέλαση των Γουόριορς, όπου και γιόρτασαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

“Ω Θεέ μου, είμαι τόσο ηλίθιος!“, αναφώνησε ο Κερ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο της Mercury News, Μάρκους Τόμπσον, λέγοντας ότι η γυναίκα του τον ενημέρωσε σχετικά με το λάθος του αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του: “Στεφ, είμαι τόσο ντροπιασμένος. Ξέχασα να μιλήσω για σένα. Δεν πειράζει, όμως, γιατί δεν είσαι και τόσο σημαντικός για την ομάδα!

Πέρα από την πλάκα, όμως, ο Κερ φρόντισε να επανορθώσει για το λάθος του, λέγοντας τα παρακάτω: “Ήταν μια τραγική παράλειψη. Θα έπρεπε να έχω τελειώσει την ομιλία μου με αυτόν. Πώς γίνεται να ξεχάσεις τον Στεφ Κάρι; Έπρεπε να επιστρέψω και να ξαναπιάσω το μικρόφωνο. Αυτό που θα έπρεπε να πω είναι ότι κάνει όλο αυτό το πράγμα να λειτουργεί. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από αυτόν. Όλη η κουλτούρα περιστρέφεται γύρω από το ταλέντο, την ομαδικότητα και τη χαρά του”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ο Ναζ Ριντ καλύτερος 6ος παίκτης της χρονιάς.

Με 352 βαθμούς ο Ναζ Ριντ κατέκτησε το βραβείο του 6ου παίκτη της χρονιάς. Μια σημαντική δ…