Κεντρική Ελλάδα Εθνικές Και επίσημα νέος προπονητής ο Μίσσας!

Και επίσημα νέος προπονητής ο Μίσσας!

Το γράψαμε; Ισχύει…
Ο Κώστας Μίσσας είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Εθνικής Ομάδας Ανδρών. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε την πρόσληψη του και πλέον ο Έλληνας τεχνικός αναλαμβάνει το δύσκολο έργο να καθοδηγήσει την Ελλάδα στο Ευρωμπάσκετ.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

“Ο Κώστας Μίσσας αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ανδρών και θα την καθοδηγήσει στις επόμενες υποχρεώσεις της αρχής γενομένης από το Ευρωμπάσκετ“.

Οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Μίσσα:

“Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ανδρών. Είναι μια ομάδας καρδιάς και έντονων συναισθημάτων που ταυτίζονται με όλων των Ελλήνων.

Είχα την ευτυχία από πολύ μικρός είτε σαν αθλητής είτε σαν προπονητής Εθνικών συγκροτημάτων να τα βιώσω, και τώρα αντιμετωπίζω την κορυφαία πρόκληση που μπορεί να υπάρξει για κάποιον προπονητή στην πατρίδα του.

Πιάνουμε αμέσως δουλειά και τις επόμενες ημέρες, αφού υπάρξουν κάποιες τελικές επαφές, θα γνωστοποιηθούν επίσημα οι συνεργάτες που θα στελεχώσουν το τεχνικό επιτελείο, όπως φυσικά και οι παίκτες που θα κληθούν για την προετοιμασία”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προμηθέας: Τέλος κι επίσημα ο Αθηναίου

Ο Γιάννης Αθηναίου έλυσε τη συνεργασία του με τον Προμηθέα Πάτρας. Ο Έλληνας καλαθοσφαιρισ…