Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Καλάθης στο eBasket: “Ήταν μια χρονιά rollercoaster”

Καλάθης στο eBasket: “Ήταν μια χρονιά rollercoaster”

kalathis sef

kalathis sef

Ο Νικ Καλάθης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, είπε πως ήταν μια δύσκολη κι απαιτητική χρονιά ενώ μίλησε και για τους φιλάθλους της ομάδας που στέκονταν μονίμως επικριτικά απέναντί της.

“Προφανώς είχαμε σκαμπανεβάσματα. Προσπάθησα να μείνω συγκεντρωμένος γνωρίζοντας, φυσικά, τη μεγάλη ιστορία του Παναθηναϊκού. Ήταν ένα rollercoaster, δηλαδή μια χρονιά με τα πάνω της και τα κάτω της. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη και τους οπαδούς που μας στήριξαν” δήλωσε ο παίκτης των “πρασίνων” και πρόσθεσε:  “Δεν έχω να πω τίποτα στους επικριτές. Υπάρχουν αληθινοί και “ψεύτικοι” οπαδοί του Παναθηναϊκού. Τα πρώτα τρία χρόνια άκουγα εκπληκτικά λόγια από τους φιλάθλους. Αυτή ήταν μια από τις πιο δύσκολες σεζόν της ομάδας. Ίσως κανένας να μην πίστευε πως θα νικήσουμε την ομάδα που έφτασε μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας“.

Για την επιστροφή στην Αθήνα μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε, τέλος, τόνισε: “Είμαστε επαγγελματίες. Ήταν κρίσιμη στιγμή. Δεν αμφιβάλλαμε για την αξία της ομάδας! Το μόνο που κάνουμε είναι να παίζουμε μπάσκετ”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Μπάνκι: «Είναι επάξια στην δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός

Στην ποιότητα του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ο Λούκα Μπάνκι. Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει …