Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Είμαι αποφασισμένος να πετύχω”

“Είμαι αποφασισμένος να πετύχω”

lukas lekavicius zalgiris kaunas

lukas lekavicius zalgiris kaunas

Αποφασισμένος να πετύχει στον Παναθηναϊκό είναι ο Λούκας Λεκαβίτσιους, ο οποίος αποτελεί την πρώτη μεταγραφή των “πρασίνων”. Ο Λιθουανός αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή (30/06, 13:30), προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο site του Παναθηναϊκού:

“Αισθάνομαι φανταστικά, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι απίστευτο να ενδιαφέρεται για σένα μια τεράστια ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός και ένας σπουδαίος προπονητής σαν τον Τσάβι Πασκουάλ.

Είναι σπουδαίο ότι θα αγωνιστώ σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πραγματικά, νιώθω υπέροχα και ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα σεζόν. Θέλω να αποδείξω πως μπορώ να παίξω καλά και σε άλλη ομάδα πέραν της Ζαλγκίρις μακριά από τη χώρα μου. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά για να πετύχω να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει τίτλους.

“Έχω αγωνιστεί αρκετές φορές στο “Νίκος Γκάλης” ως αντίπαλος. Η ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι καταπληκτική. Ανυπομονώ να τη ζήσω ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Είμαι χαρούμενους που έχω λάβει τόσα πολλά μηνύματα από φιλάθλους της ομάδας από χθες το βράδυ. Τους ευχαριστώ και υπόσχομαι να δώσω τα πάντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…