Κεντρική Basket League Άρης “Είμαστε άδειοι, θα παλέψουμε κι ό,τι βγει…”

“Είμαστε άδειοι, θα παλέψουμε κι ό,τι βγει…”

asimtsak

asimtsakΟ Άρης μετά την ήττα στο ματς με την ΑΕΚ (πολλά τα παράπονα από την ομάδα της Θεσσαλονίκης για την διαιτησία) και το εις βάρος του 0-2 στη σειρά απέναντι στην “Ενωση”, είναι αναγκασμένος να πάρει το “διπλό” στο “Νίκος Γκάλης” για να μην τερματίσει οριστικά τέταρτος στη βαθμολογία. Πάντως τα δεδομένα δεν είναι τα καλύτερα δυνατά για τον Άρη καθώς σύμφωνα με τον Βασίλη Σίμτσακ, οι παίκτες είναι “άδειοι”… Συγκεκριμένα ο Ελληνας καλαθοσφαιριστής δήλωσε:

Για την ήττα από την ΑΕΚ: “Στο δεύτερο ημίχρονο κάπως αδειάσαμε… Και εγώ ένιωθα άδειος και οι συμπαίκτες μου. Χάσαμε και τον Κάμινγκς, χάσαμε τον προπονητή… Έχουν γίνει τόσα πολλά όλη την χρονιά. Η ομάδα είναι κάπως άδεια. Το παλέψαμε, το προσπαθήσαμε αλλά στο τέλος χάσαμε”.

Για το γεγονός ότι ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν έξαλλος με τους διαιτητές και αντέδρασε έντονα: “Είναι πολλά μαζεμένα και κάποια πράγματα που είδε, δεν του άρεσαν και αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο. Επειδή τον ξέρω, το κάνει αυθόρμητα, μέσα από την ψυχή του. Δεν τον ενδιαφέρει τι θα πουν μετά, τι αντιμετώπιση θα έχει από τους διαιτητές, τι θα γίνει του χρόνου. Το έκανε με την καρδιά του”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Για το αν υπήρχε πίεση στον Άρη πριν ή κατά την διάρκεια του αγώνα: “Δεν είμαστε πιεσμένοι, είμαστε άδειοι… Ερχόμαστε στο γήπεδο και κάνουμε πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια να παίξουμε αυτούς τους αγώνες. Γίνεται μια τίμια, μεγάλη προσπάθεια από όλους, τους προπονητές, τους παίκτες και πιστεύω αυτό το αναγνώρισε ο κόσμος σήμερα και μας χειροκρότησε”.

Για την διαιτησία: “Δεν θέλω να σχολιάσω, δεν στέκομαι σε αυτό.  Ακόμα κι έτσι αν δεν κάναμε λάθη αφέλειας, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε”.

Για την ψυχολογία που θα “πάει” ο Άρης στο τρίτο ματς απέναντι στην “Ενωση”: “Δεν ξέρω πώς… Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Θα κάνουμε προπόνηση, θα έχουμε μεγάλο ταξίδι. Δεν ξέρω ποιοι θα παίξουμε, έχουμε τραυματισμούς. Θα παλέψουμε κι ό,τι βγει”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Η «κόκκινη» παρακάμερα από τη Stark Arena (vid)

Η παρακάμερα του Ολυμπιακού κατέγραψε όσα έγιναν στο Βελιγράδι. Ο Ολυμπιακός πήγε στο Βελι…