Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Η περίπτωση Σκορδίλη και ο ΠΑΟΚ…

Η περίπτωση Σκορδίλη και ο ΠΑΟΚ…

gaios skordilis faros keratsiniou

gaios skordilis faros keratsiniouΟ ΠΑΟΚ “κοιτά” διάφορους Ελληνες παίκτες εν όψει της νέας σεζόν… Εδώ και μήνες έχουμε αναδείξει την περίπτωση του Γάιου Σκορδίλη για τον “Δικέφαλο” αφού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης πάντα από… πολύ νωρίς κάνουν σχέδια για την επόμενη χρονιά. Τι γίνεται στην περίπτωσή του 29χρονου καλαθοσφαιριστή;

Η άνοδος του Φάρου στη Basket League προέβλεπε ότι ο Ελληνας παίκτης θα έχει συμβόλαιο με τον συγκεκριμένο σύλλογο και για την νέα σεζόν ωστόσο σύμφωνα με την πλευρά του καλαθοσφαιριστή, αυτός έχει την δυνατότητα να μείνει ελεύθερος εφόσον οριστικοποιηθεί πως δεν θα παίξει από… μόνη της η ομάδα του Κερατσινίου στην μεγάλη κατηγορία αλλά θα “τρέξει”-τελειώσει το θέμα συγχώνευσης-συνεργασίας (με άλλη ομάδα).

Το στρατόπεδο του Σκορδίλη είχε μια πρώτη επιφανειακή ενημέρωση από πλευράς ΠΑΟΚ ότι μπορεί να απασχολήσει ο παίκτης… Και το στρατόπεδο του Ελληνα σέντερ θεωρεί κίνητρο το γεγονός πως ο “Δικέφαλος” την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο Champions League και κατά συνέπεια στην Ευρώπη. Μένει να φανεί τι θα γίνει στο θέμα του Ελληνα σέντερ (υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτόν από διάφορες ομάδες της Α1), αν και για την ρακέτα πάντα είναι υπαρκτή η περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου.

Για τους “κοντούς” θα μπορούσαν να είναι υποψήφιοι για τον ΠΑΟΚ οι Ντόνι ΜακΓκραθ και Κένι Τσέρι. Πάντως είναι γεγονός πως αμφότεροι είναι ακριβοί, με τον πρώτο (ΜακΓκραθ) να έχει αφήσει καλή “γεύση” αγωνιστικά στον “Δικέφαλο” τις προηγούμενες περιόδους που έπαιξε στους “ασπρόμαυρους”. Σε ό,τι αφορά τον Γιοβόντε Ρέντικ, του οποίου την περίπτωση για τον ΠΑΟΚ έχει αποκαλύψει εδώ και πολύ καιρό το ebasket.gr, από την πλευρά του ατζέντη του επιβεβαιώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα “ενοχλήθηκε” από το στρατόπεδο του “Δικεφάλου” για τον συγκεκριμένο παίκτη. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν να έχουν ψηλά στη λίστα τον Δημήτρη Κατσίβελη θέλοντας να δημιουργήσουν έναν καλό κορμό Ελλήνων (και αυτό όχι μόνο για έναν χρόνο αφού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ήθελαν καλούς Ελληνες παίκτες που δεν θα δεσμεύονται απλά με μονοετές συμβόλαιο).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Σλούκας: «Παίξαμε έξυπνα, δεν ήταν αδιάφορο παιχνίδι»

Στη σημασία της αναμέτρησης στάθηκε ο Κώστας Σλούκας. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδωσ…