Κεντρική NBA Οι δηλώσεις των πιο χαρούμενων παικτών του πλανήτη! (vid)
NBA

Οι δηλώσεις των πιο χαρούμενων παικτών του πλανήτη! (vid)

golden state warriors champs 2017

golden state warriors champs 2017

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Bay Area, με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να πανηγυρίζουν το 5ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους και το 2ο τα τελευταία 3 χρόνια, με τους παίκτες της ομάδας του Όκλαντ να βρίσκονται στον έβδομο ουρανό! Τα χαμόγελα ήταν ζωγραφισμένα στα χείλη τους, καθώς βρίσκονταν πάνω στο πόντιουμ, όπου και παρέλαβαν το τρόπαιο του πρωταθλητή και μετά τους προέδρους και τον προπονητή πήραν εκείνοι τον λόγο.

Αρχικά, ο Στεφ Κάρι τόνισε: “Μάθαμε μέσα από όλα αυτά που περάσαμε. Είμαστε ευλογημένοι από τον Θεό που παίζουμε σε αυτό το επίπεδο τα τελευταία 3 χρόνια. Αυτό που κάναμε είναι για τους φιλάθλους μας, τις οικογένειές μας και ολόκληρη την ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας και θέλουμε να το ξανακάνουμε!”, Επίσης, ερωτήθηκε και για την τρομερή απόδοση του Άντρε Ιγκουοντάλα στο 5ο ματς (20 πόντοι): “Είναι ο απόλυτος επαγγελματίας. Κάθε στιγμή που βρίσκεται στο παρκέ μπορεί να μας πυροδοτήσει. Ανυπομονώ να τον κερδίσω σε αγώνα γκολφ!”, τόνισε ο Στεφ, με τον “Iggy” να παραληρεί από χαρά.

Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο αμυντικός “εξολοθρευτής” της ομάδας και τρομερός σουτέρ, Κλέι Τόμπσον: “Έχω την καλύτερη ομάδα ως υποστήριξη, οπότε είναι ευκολότερο να παίζω άμυνα. Το πόσο προσπαθείς παίζει μεγάλο ρόλο. Δεν χρειάζεται να κάνεις προσαρμογές όταν έχει έναν παίκτη σαν τον Ντουράντ. Κοιτάξτε τι κάναμε με αυτόν. Κάναμε ρεκόρ 16-1 στα πλέι-οφ. Ήταν μια ομαδική προσπάθεια”.

Από τις δηλώσεις των παικτών στο πόντιουμ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Ντρέιμοντ Γκριν: “Μάθαμε από τα λάθη μας. Απογοητεύσαμε πέρσι αλλά αν ο Κέβιν Ντουράντ ήταν το βραβείο για την περσινή ήττα μας ευχαριστούμε πολύ! Είμαστε πρωταθλητές φέτος! Είναι απίθανο το συναίσθημα της εξιλέωσης. Συνέχεια λέγαμε ότι πρέπει να πάρουμε πίσω αυτό που αξίζαμε. Νιώθω υπέροχα και είμαι έτοιμος να πάω να ανοίξω σαμπάνιες!”

 

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…