Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ H KAE ΠΑΟΚ για Κόνιαρη…

H KAE ΠΑΟΚ για Κόνιαρη…

koniaris

koniarisΣτο Adidas EuroCamp του Τρεβίζο βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο Αντώνης Κόνιαρης και η ΚΑΕ ΠΑΟΚ έχει σχετική αναφορά στον νεαρό που θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Δευτέρα. Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Ο Αντώνης Κόνιαρης ολοκλήρωσε σήμερα την παρουσία του στο AdidasEurocamp που έγινε στο Τρεβίζο της Ιταλίας με μία πολύ καλή εμφάνιση, η οποία συνοδεύτηκε από 14 πόντους (4/6 δίποντα, 2/2 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 5 ασσίστ.

Ο 20άχρονος πλέι μέικερ του ΠΑΟΚ επιστρέφει στην Ελλάδα αύριο, έχοντας αποκομίσει πολλές εμπειρίες από την παρουσία στο συγκεκριμένο καμπ, μαζί με ορισμένους από τους καλύτερους νέους παίκτες της Ευρώπης και όχι μόνο.

Αμέσως μετά την επιστροφή του ο Αντώνης Κόνιαρης θα ενσωματωθεί με την αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ νέων ανδρών, ενόψει της προετοιμασίας για το Ευρωμπάσκετ νέων ανδρών που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στην Κρήτη”.

Αναβολή στην άφιξη Μπούρα…

Δεν θα βρεθεί τελικά στη Θεσσαλονίκη την Δευτέρα (όπως αρχικά είχε προγραμματίσει) ο μάνατζερ του Απόλλωνα Τσόχλα, Δημήτρης Μπούρας λόγω υποχρεώσεών του. Πάντως στον ΠΑΟΚ λένε πως δεν χρειάζεται η άφιξη του συγκεκριμένου ατζέντη για να “τελειώσει” το θέμα της παραμονής του Ελληνα παίκτη. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, αν υπάρξει αποχώρηση του Κώστα Βασιλειάδη από την ΑΕΚ (δεσμεύεται με συμβόλαιο στην παρούσα φάση), θεωρητικά θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ αφού οι άνθρωποί του έχουν καλή άποψη για τις αγωνιστικές του δυνατότητες.

Ωστόσο πέρα από το οικονομικό, οι σχέσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ με τον Ελληνα παίκτη έχουν… ψυχραθεί κάπως μετά την “τοποθέτησή” του πέρυσι ότι δεν θα επέστρεφε ξανά στον “Δικέφαλο” (αν και πολλές φορές οι δηλώσεις των παικτών… αλλάζουν κατά την πάροδο του χρόνου), οπότε στους “ασπρόμαυρους” δεν φαίνεται ότι θα ασχοληθούν με τον Βασιλειάδη. Εκτός αν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα… Στο μεταξύ για τους “κοντούς”, στον ΠΑΟΚ ανέκαθεν είχαν καλή γνώμη για τον Ντομινίκ Γουότερς αλλά οικονομικά είναι “αλμυρός” (όπως και για την ρακέτα ο Ρόμπερτ Ντόζιερ που αρέσει… πάντα).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

Νεραντζάκης: «Η εικόνα μας δεν είναι αυτή που πρέπε»

Στην κακή εικόνα της ομάδας του αναφέρθηκε ο Στάθης Νεραντζάκης. Μετά την εκτός έδρας ήττα…