Κεντρική NBA Γκριν: “Ο ΛεΜπρόν δεν θα έχει το φετινό δακτυλίδι” (vids)
NBA

Γκριν: “Ο ΛεΜπρόν δεν θα έχει το φετινό δακτυλίδι” (vids)

draymond green lebron james

draymond green lebron james

Η απόλυτη “τιτανομαχία” του σύγχρονου NBA ανάμεσα στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκεται μόλις λίγες ώρες μακριά από την έναρξή της (Παρασκευή, 04:00 ώρα Ελλάδος) και ο Ντρέιμοντ Γκριν είναι έτοιμος για όλα! Ο σούπερ-σταρ των “πολεμιστών” φαίνεται διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να μην επιτρέψει στον ΛεΜπρόν Τζέιμς να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα, άσχετα αν ο κόσμος τον θεωρεί κορυφαίο όλων των εποχών!

“Δεν έχει σημασία. Μπορεί να έχει αυτό τον τίτλο (του κορυφαίου όλων των εποχών). Δεν μπορεί, όμως, να έχει το φετινό δακτυλίδι. Ο στόχος μας δεν είναι να τον κάνουμε να μην θεωρείται ως ο κορυφαίος στην ιστορία. Έτσι και αλλιώς, αυτό είναι υποκειμενικό. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην λένε ότι ο ΛεΜπρόν είναι ο πρωταθλητής του 2017“, τόνισε ο λαλίστατος πάουερ-φόργουορντ του Γκόλντεν Στέιτ.

//platform.twitter.com/widgets.js

Επίσης, ο Γκριν έδωσε έμφαση στο γεγονός ότι δεν έχει κάποια “έχθρα” με το Κλίβελαντ, παρά το γεγονός ότι το κοινό επιχειρεί συνεχώς να δημιουργεί τέτοιες: “Ο κόσμος θέλει πάντα να φτιάχνει τέτοιες ιστορίες. Δεν έχω έχθρα μαζί τους. Δεν τους μισώ. Χρειάζεται πολύ ενέργεια για να μισήσεις κάποιον. Δεν πρόκειται να ξοδέψω τον χρόνο μου μισώντας το Κλίβελαντ. Στο κάτω-κάτω, εμείς θέλουμε απλά να τους νικήσουμε. Εμείς βγαίνουμε στο γήπεδο και εκείνοι είναι εμπόδιο μπροστά σε αυτό που θέλουμε να κατακτήσουμε. Αυτό είναι όλο. Ο κόσμος θα ήθελε να τους μισούμε. Προφανώς και δεν θα είμαι φίλος με κάθε παίκτη στο παρκέ αλλά το μίσος είναι μια πολύ δυνατή λέξη”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…