Κεντρική Γυναίκες Φασούλα: “Δείξαμε ψυχή και καρδιά…”

Φασούλα: “Δείξαμε ψυχή και καρδιά…”

ethniki ellada gynaikon fasoula keramidas

ethniki ellada gynaikon fasoula keramidas

Η Ελλάδα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στη Ρωσία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ. Η Μαριάννα Φασούλα δήλωσε για τη μεγάλη νίκη και είπε ότι οι παίκτριες του Κεραμιδά έδειξαν ψυχή και καρδιά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Ήταν ένα τεράστιο παιχνίδι και είμαστε όλες πάρα πολύ χαρούμενες που νικήσαμε. Παλέψαμε πάρα πολύ, μπήκαμε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δείξαμε μεγάλη ψυχή, καρδιά, ενώ τα δύο κορίτσια που είναι οι ηγέτες της ομάδας, μας βοήθησαν και μας έδειξαν το δρόμο…

Αυτά τα παιχνίδια σε γεμίζουν εμπειρίες όσο και να παίζεις. Δύο, τρία, τέσσερα λεπτά… Σε αυτή την ομάδα κάνεις ό,τι μπορείς για να την βοηθήσεις να κερδίσει, όποτε είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι εδώ.

Ποτέ δεν πρέπει να υποτιμάμε την ελληνική ψυχή και καρδιά. Έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά για αυτό το αποτέλεσμα και είμαστε πολύ χαρούμενες που έχουμε φτάσει ως εδώ. Με την Τουρκία εννοείται ότι θα είναι ένα ιδιαίτερα δύσκολο ματς. Θα προετοιμαστούμε όμως, θα δούμε τα λάθη μας, θα είμαστε με το πλάνο μας και θα πάμε να το παλέψουμε, να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την πρόκριση.

Κρατάμε την ψυχή που δείχνει αυτή η ομάδα. Είναι τεράστια και είναι κάτι που το ζεις καθημερινά με αυτά τα κορίτσια. Σίγουρα θα το θυμάμαι για πάντα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γυναίκες

Δειτε επισης

Α1 Γυναικών: MVP της 19ης αγωνιστικής η Tζίλιαν Αλέιν

MVP της 19ης αγωνιστικής η Τζίλιαν Αλέιν. Η Τζίλιαν Αλέιν  αναδείχθηκε MVP της 19ης Αγωνισ…