Κεντρική NBA Ενδέχεται να επιστρέψει στους Τελικούς ο Κερ
NBA

Ενδέχεται να επιστρέψει στους Τελικούς ο Κερ

steve kerr warriors

steve kerr warriors

Η υγεία του Στιβ Κερ δείχνει να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου και το ενδεχόμενο παρουσίας του στους φετινούς Τελικούς  εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς παραμένει ανοικτό, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο του ESPN, Ραμόνα Σέλμπερν. Οι πιθανότητες του 50χρονου κόουτς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς να γυρίσει από το πρώτο ματς είναι πολύ περιορισμένες αλλά η απόφαση θα παρθεί λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ.

Σε δηλώσεις του, ο υπηρεσιακός προπονητής των “dubs”, Μάικ Μπράουν, μίλησε για την πιθανότητα του Κερ να κάνει την πολυπόθητη επάνοδο στην άκρη του πάγκου: “Έχει μιλήσει για την πιθανότητα να κοουτσάρει στο πρώτο ματς και προσπάθησα να του πω ότι πρέπει να το κάνει και αν νιώσει στο ενδιάμεσο πως δεν μπορεί, να κάτσει πίσω”.

Επίσης, ο Μπράουν τόνισε πως είναι πρόθυμος να κάνει ένα βήμα πίσω αν ο Κερ επιστρέψει. Υπενθυμίζεται ότι ο Κερ ταλαιπωρείται από έντονους πόντους στη μέση του, εξαιτίας μιας αποτυχημένης εγχείρισης, στην οποία υποβλήθηκε το 2015. Από το 3ο παιχνίδι του πρώτου γύρου εναντίον των Μπλέιζερς και έκτοτε, ο Μπράουν έχει αναλάβει καθήκοντα πρώτου προπονητή με απόλυτη επιτυχία (10-0 οι Γουόριορς στο διάστημα αυτό).

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

NBA: Στην τελική ευθεία για τα Play-offs

Τα δεδομένα και τα σενάρια για τα Play-offs στο NBA Βρισκόμαστε μία ανάσα πριν το τέλος τη…