Κεντρική Basket League ΠΑΟΚ Δουλειά στο “Παλατάκι” για Τσόχλα και Μαργαρίτη…

Δουλειά στο “Παλατάκι” για Τσόχλα και Μαργαρίτη…

Εν όψει της νέας σεζόν, οι Απόλλων Τσόχλας και Βαγγέλης Μαργαρίτης προπονούνται στο γήπεδο του ΠΑΟΚ… Ο πρώτος παρά το ότι ακόμη δεν έχει ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αν και η πλευρά του θεωρεί πως αυτό περισσότερο είναι τυπικό ζήτημα, βρίσκεται στο “Παλατάκι” και η ΚΑΕ την Δευτέρα “ανέβασε” μια φωτογραφία με τον έμπειρο παίκτη αλλά και τον Μαργαρίτη να είναι στο γυμναστήριο μαζί με παιδιά καθώς από σήμερα (19/6) άρχισε η πρώτη περίοδος του καλοκαιρινού camp του ΠΑΟΚ.

Οπως αναφέρει η ΚΑΕ… “τα παιδιά (ηλικίας 6-12 ετών) μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ από τον Νίκο Σταυρόπουλο και τους προπονητές του ΠΑΟΚ στο βοηθητικό γήπεδο αλλά και την κεντρική σάλα του PAOK Sports Arena. Το σημερινό πρόγραμμα ξεκίνησε στις 9:00 και ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 15:00, με τους συμμετέχοντες να δουλεύουν πάνω σε διάφορες τεχνικές κινήσεις.

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώνεται το ερχόμενο Σάββατο (24/6), ενώ απο τη Δευτέρα 26/6 ως το Σάββατο 1/7 θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του ΠΑΟΚ και η δεύτερη περίοδος του καλοκαιρινού camp, η οποία απευθύνεται σε παιδιά μεγαλύτερα των 10 ετών”.

Στο μεταξύ δεδομένου πως στον ΠΑΟΚ αναζητούν νεαρούς παίκτες, μένει να φανεί αν ασχοληθεί με τους Μαραγκό και Μουράτο που δεν θα συνεχίσουν στον Ολυμπιακό. Για την ώρα δεν υπάρχει κάτι “χειροπιαστό” για τους δύο παίκτες, αλλά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κάτι…

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε ΠΑΟΚ

Δειτε επισης

ΠΑΟΚ – Καρδίτσα 85-70

Νίκη για ΠΑΟΚ με “όργια” του Κέβιν Πέτερ Τζούνιορ Ακόμη ένα βήμα για την είσοδ…