Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός “Δεν θα ρίξω την ευθύνη ποτέ σε κάποιον παίκτη”

“Δεν θα ρίξω την ευθύνη ποτέ σε κάποιον παίκτη”

pascual

pascual

Ο Παναθηναϊκός, αν και έφτασε κοντά στη νίκη, δεν τα κατάφερε και τελικά ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό. Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε ότι αυτός ευθύνεται όταν χάνει η ομάδα και ότι δεν θα ρίξει ποτέ την ευθύνη σε κάποιον παίκτη.

Αρχικά ανέφερε: “Πρώτα απ’ όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Νομίζω πως χάσαμε μία σπουδαία ευκαιρία να νικήσουμε εδώ. Ήταν απίθανο αυτό που κάναμε. Ήμασταν μπροστά με 10 πόντους και έμεναν πέντε λεπτά. Ήρθαν δύο συνεχόμενες, κακές άμυνες με τα τρίποντα των Μάντζαρη και Σπανούλη. Χάσαμε βολές, χάσαμε καλάθια κάτω από την μπάσκετ. Και πάλι είχαμε νέα ευκαιρία αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία να νικήσουμε και να επαναφέρουμε τη σειρά εδώ”.

Για τον τραυματισμό του Γιάννη Μπουρούση σημείωσε: “Θα δούμε. Πονάει στη μέση. Νομίζω πως δεν θα είναι τόσο σοβαρό, αλλά δεν ξέρω”.

Σε ερώτηση για το “αν θα ζήσει και θα πεθάνει” με τις αποφάσεις του Τζέιμς απάντησε: “Πάντα ψάχνουμε να βρούμε το σωστό τρόπο για να νικήσουμε. Αν δεν τον βρούμε, τότε φταίω εγώ, όχι κάποιος παίκτης. Αν θέλετε να ρίξετε το φταίξιμο σε κάποιον, τότε αυτός είμαι εγώ. Δεν θα ρίξω την ευθύνη ποτέ σε κάποιον παίκτη”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση κάνει λόγο για «καταδρομική επιχείρηση» Την ελπίδα πως όσ…