Κεντρική Ελλάδα Εθνικές “Αύριο, μεθαύριο θα έχουμε εξελίξεις για την Εθνική”

“Αύριο, μεθαύριο θα έχουμε εξελίξεις για την Εθνική”

missas greece lithuania kriti 14

missas greece lithuania kriti 14

Εξελίξεις στο θέμα του προπονητή της Εθνικής Ομάδας Ανδρών θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε ο Κώστας Μίσσας. Ο Έλληνας τεχνικός εκτός από την Εθνική, μίλησε και για την προσπάθεια των αδερφών Αντετοκούνμπο.

Για την Εθνική Ομάδα και το σενάριο που τον μπλέκει με τον πάγκο της είπε στην κάμερα του Cosmote Tv στο πλαίσιο  του “Antetokounbros”: “Θεωρώ ότι όλο αυτό το σενάριο, θα έχει νόημα θέση και ουσία σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αύριο, μεθαύριο θα υπάρχουν ανακοινώσεις. Η Εθνική ομάδα έχει μία διαφορετική προσέγγιση για εμάς που έχουμε βρεθεί σε αυτή. Πολύ σύντομα θα έχουμε τις εξελίξεις”.

Για το “Antetokounbros”: “Αδιαμφισβήτητα η εικόνα είναι συγκλονιστική. Ο κόσμος αγαπάει και διψάει για το μπάσκετ. Ο Γιάννης και ο Θανάσης προσφέρουν μία εκδήλωση που μπορείς να χαρείς το μπάσκετ. Αυτό δείχνει τη δυναμική του μπάσκετ. Οφείλω να ομολογήσω πως πραγματικά αυτό που γίνεται εδώ, σου δίνει δύναμη και δείχνει πόσο αγαπούν οι Έλληνες το μπάσκετ. Είναι σημαντικό να βάλουμε τα παιδιά σε αυτή την λογική. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι και βάση του είναι η χαρά”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Εθνικές

Δειτε επισης

Προολυμπιακό Τουρνουά : Συνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων!

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το Προολυμπιακό Τουρνουά. Οι μέρες για το Προολ…