Κεντρική NBA “Αν είμαστε καλά, νικάμε και τους Μπουλς του ’96!” (vid)
NBA

“Αν είμαστε καλά, νικάμε και τους Μπουλς του ’96!” (vid)

jr smith cavaliers

jr smith cavaliers

Ιδιαίτερα αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Τζέι Αρ Σμιθ σε δηλώσεις του προς δημοσιογράφους ενόψει της συνέχειας των Τελικών. Οι Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκονται πίσω με 1-0, καθώς οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς επέβαλλαν τη θέλησή τους στο εναρκτήριο παιχνίδι της σειράς αλλά ο εκκεντρικός σούτινγκ γκαρντ των “ιπποτών” φαίνεται πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα του, ίσως και λίγο… περισσότερη από όσο θα έπρεπε.

Συγκεκριμένα, ο Σμιθ τόνισε ότι εξαρτάται καθαρά από τους ίδιους το πως θα εξελιχθεί η σειρά αυτή, κάνοντας και μια ιδιαίτερα βαρύγδουπη δήλωση: “Όποιος παρακολουθεί μπάσκετ αυτή την περίοδο καταλαβαίνει ότι είναι πολύ καλοί. Τα πάντα, όμως, εξαρτώνται από εμάς. Αν προσέξουμε αυτά που πρέπει να προσέξουμε, δεν έχει σημασία αν θα έχουμε απέναντί μας τους Μπουλς του ’96. Θα τους νικούσαμε. Πρέπει να ανησυχούμε για τους εαυτούς μας, να καταλάβουμε πως, ό,τι και να κάνουν οι άλλοι, αν κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει, δεν μπορούν να μας νικήσουν“.

//platform.twitter.com/widgets.js

Ο Σμιθ, προφανώς, επιχείρησε να κάνει μια “ένεση” ηθικού στην ομάδα του Κλίβελαντ μετά τη βαριά ήττα του 1ου παιχνιδιού. Προς το παρών, ο ίδιος οφείλει να αυξήσει την παραγωγικότητά του, διότι μετρά μόλις 6.4 πόντους ανά αγώνα στα φετινά πλέι-οφ, με 2.4 ριμπάουντ και 0.8 ασίστ.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μπατούμ στα playoffs οι Σίξερς

Ανησυχία για Μπάτλερ στους Χιτ τραυματίστηκε στο ματς με τους Σίξερς. Οι Φιλαδέλφεια Σίξερ…