Κεντρική NBA “Αυτός που μου ταιριάζει περισσότερο είναι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ”
NBA

“Αυτός που μου ταιριάζει περισσότερο είναι ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ”

tyler dorsey atlanta hawks

tyler dorsey atlanta hawks

Για την πορεία που θέλει να κάνει με τους Ατλάντα Χοκς, το Όρεγκον, την Εθνική Ισραήλ αλλά και για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο μίλησε ο Τάϊλερ Ντόρσεϊ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του.

“Προσπαθώ να πάρω στοιχεία από τους καλύτερους γκαρντ του πρωταθλήματος. Θα έλεγα όμως ότι αυτός που μου ταιριάζει περισσότερο είναι ο C.J. McCollum, ο οποίος είναι combo γκαρντ και μπορεί να σκοράρει και στα τρία επίπεδα”, ανέφερε αρχικά ο νεαρός γκαρντ και πρόσθεσε ότι:

“Θέλω να προχωρήσουμε μακριά στα playoffs. Οι νίκες είναι πολύ σημαντικές για μένα. Είχαμε κουλτούρα νικητή στο Oregon, πνεύμα νικητή. Αυτό είναι κάτι που το έχετε ήδη εδώ πέρα, στην Ατλάντα”.

Όσον αφορά το δημοσίευμα που έλεγε πως ο ίδιος είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί και με την Εθνική Ισραήλ, ο νυν παίκτης των “γερακιών”, ανέφερε πως “μετά την τελευταία χρονιά μου στο γυμνάσιο, προπονήθηκα με την εθνική ΗΠΑ, αλλά κόπηκα. Οπότε κοίταξα τις άλλες επιλογές που είχα”, ενώ για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ομάδα το προηγούμενο καλοκαίρι, πριν “κοπεί” για το Προολυμπιακό Τουρνουά, πρόσθεσε: “Πρέπει να πηγαίνω… κόντρα στους επαγγελματίες στην προπόνηση, κόντρα στον Γιάννη. Έπαιξα ενάντια σε επαγγελματίες κι έχω αυτή την εμπειρία καλά μέσα στο κεφάλι μου. Γι’ αυτό και ξέρω πως να παίξω και να φερθώ επαγγελματικά, οπότε θα είναι μια ομαλή μετάβαση για εμένα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Τα ζευγάρια των Playoffs και των Play-in στο NBA

Πως διαμορφώθηκαν τα ζευγάρια σε playoffs και play-in Tournament στο NBA. Έπεσε η αυλαία σ…