Κεντρική Ελλάδα Γκρίζο φόντο Αυτοί θα σφυρίξουν

Αυτοί θα σφυρίξουν

piloidis

piloidis

Απομένουν ένας ή δύο τελικοί, ανάλογα με το αποτέλεσμα του αγώνα της Πέμπτης. Η ΚΕΔ/ΕΟΚ θα ανακοινώσει αύριο τους διαιτητές, οι οποίοι όμως είναι γνωστοί κατά τα 5/6 και απομένει μόνο η κλήρωση για τον έκτο. Βεβαίως, υπάρχει και πιθανότητα να προκύψει πρόβλημα με έναν εκ των διαιτητών του πέμπτου (αν χρειαστεί) τελικού, αλλά αυτό θα το ξέρουμε αργότερα.

Στον τέταρτο τελικό, αυτόν που θα γίνει στο “Νίκος Γκάλης” είναι σίγουροι οι Τάκης Αναστόπουλος και Νίκος Σώμος. Για τον τρίτο διαιτητή αναμένεται να υπάρξει κλήρωση, στην οποία θα μπουν τρεις υποψήφιοι: Οι Τζαφλέρης (που είναι και ο πιθανότερος), Ανδρικόπουλος και Πουρσανίδης.

Θυμίζουμε, για όσους δεν έχουν εντρυφήσει στα άδυτα της… γκρι οικογένειας, ότι Αναστόπουλος και Σώμος ήταν οι διαιτητές του πρώτου τελικού, έχοντας τότε τρίτο στην παρέα τον Ψαριανό.

Πάμε τώρα στον πέμπτο τελικό. Η απόφαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ είναι να τον διευθύνουν οι επικεφαλείς διαιτητές των τριών πρώτων τελικών. Ήτοι, αν φτάσει η σειρά στα πέντε, διαιτητές θα είναι οι Τάσος Πηλοΐδης, Τάκης Αναστόπουλος και Τόμι Σχινάς. Εδώ δεν υπάρχει κλήρωση, αλλά ένα μικρό ενδεχόμενο.

Αν και ο παρατηρητής διαιτησίας, Κυριάκος Ταβουλαρέας (όπως κι αν προέκυψε) είπε ότι η διαιτησία του τρίτου τελικού ήταν καλή, δεν αποκλείεται η ΚΕΔ/ΕΟΚ να τον ακυρώσει και να κινηθεί στην κατεύθυνση της τιμωρίας του Σχινά. Κάτι τέτοιο θα είναι τουλάχιστον σκανδαλώδες, από τη στιγμή που υπάρχει η άποψη του παρατηρητή, ο οποίος είναι και μέλος της ΚΕΔ/ΕΟΚ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Για την ώρα, πάντως, οι διαιτητές των δύο (αν χρειαστούν) τελικών είναι γνωστοί και λείπει μόνο ένα όνομα για να συμπληρωθεί η εξάδα.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε Γκρίζο φόντο

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 68-65

«Ζωντανός» στην παράταση παρέμεινε ο Παναθηναϊκός. Στην παράταση κρίθηκε ο δεύτερος τελικό…