Κεντρική Διεθνή Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο Αλόνσο

Ξέσπασε κατά της διαιτησίας ο Αλόνσο

baskonia sito alonso

baskonia sito alonso

Έντονα παράπονα είχε ο Σίτο Αλόνσο από τους διαιτητές στο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια. Ο προπονητής της Μπασκόνια ξέσπασε κατά των διαιτητών μετά την ήττα της ομάδας του, για το γεγονός ότι οι παίκτες του βάρεσαν μόλις 8 βολές.

Αρχικά ο τεχνικός της Μπασκόνια είπε: “Είμαι στεναχωρημένος επειδή δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά τα θέματα, αλλά είναι δύσκολο να κρύψω τα συναισθήματά μου. Πρέπει να δω το βίντεο του αγώνα, αλλά το να μη μπούμε στο μπόνους των βολών σε καμία περίοδο και ειδικά στην τέταρτη περίοδο δε μπορώ να το καταλάβω”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Αυτή η αντιμετώπιση είχε ως συνέπεια να μη μπορεί να επιτεθεί, αφού με τη Βαλένθια να έχει υποπέσει μόνο σε 1 φάουλ στα πρώτα 8 1/2 λεπτά της τέταρτης περιόδου ήταν πιο εύκολο να ανακόψει τις επιθέσεις μας στο τέλος, κάνοντας συνεχώς φάουλ. Είχαμε μεγάλο πρόβλημα στο τέλος του αγώνα. Από την στιγμή που δεν βρισκόμασταν στο μπόνους των βολών ήταν πιο απλό για τον αντίπαλό μας να παίξει άμυνα με περισσότερη ένταση”.

Παράλληλα, ο Σίτο Αλόνσο έδωσε το σύνθημα της επόμενης μέρας λέγοντας: “Πρέπει να πιστέψουμε ότι θα κάνουμε το 1-1. Ακόμα όμως και αν χάσουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε δύο φορές εκτός έδρας”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ ο Πιστιόλης

Ο Ανδρέας Πιστιόλης είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ. Στη Μόσχα και την ΤΣΣΚΑ επιστρέφει …