Κεντρική Διεθνή “Βολές” Μόρις για τη Μακάμπι

“Βολές” Μόρις για τη Μακάμπι

terence moris

terence moris

Συνέντευξη σε ισπανική ιστοσελίδα έδωσε ο Τέρενς Μόρις, ο οποίος άφησε “σπόντες” για τη θητεία του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά και τη συμπεριφορά των φιλάθλων της.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Όταν τελείωσε η σεζόν, πήγα για διακοπές στις ΗΠΑ και περίμενα πως θα μου γίνει πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου μου, για μία ή δύο εβδομάδες. Πέρασαν κάποιες ημέρες, μετά κάποιες εβδομάδες και δεν χτύπησε ποτέ το τηλέφωνό μου.

Ήταν μια πολύ καλή χρονιά εκείνη, είχαμε πολύ ταλέντο στην ομάδα. Θεωρώ πως τότε είχαμε καλύτερο σύνολο ακόμη κι από κάποιες ομάδες του ΝΒΑ. Εκείνη τη σεζόν ήμουν πολύ επιθετικός, είχα τρομερό κίνητρο και όρεξη να κάνω πράγματα. Δυστυχώς εκείνη η σεζόν ολοκληρώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο, με μία ήττα στον τελικό της EuroLeague“, δήλωσε αρχικά ο Τέρενς Μόρις.

Η ΤΣΣΚΑ το καλοκαίρι του 2008 έκανε ότι περνούσε από το χέρι της προκειμένου να φέρει τον Αμερικανό στη Μόσχα, με τον ίδιο να σχολιάζει σχετικά: “Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας με ήθελε, ο Έτορε Μεσίνα με πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και με ρώτησε ποια ήταν η κατάστασή μου, ήθελε να τα πούμε από κοντά κιόλας. Του εξήγησα πως περίμενα πρόταση από τη Μακάμπι. Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μου έγινε ποτέ πρόταση. Στο τέλος υπέγραψα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, και μία μέρα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής, με κάλεσαν από τη Μακάμπι για να με ρωτήσουν γιατί εγκατέλειψα την ομάδα. Αυτό όμως δεν είναι το χειρότερο”

Ο άλλοτε άσσος της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε στη συμπεριφορά των οπαδών της Μάκαμπι προς εκείνον:: “Μερικούς μήνες μετά την αποχώρησή μου, άρχισαν να διαδίδουν διάφορα ψέματα για μένα, τα οποία διοχέτευσαν στους δημοσιογράφους, άρχισε μια προσπάθεια να μου κάνουν κακό. Αποτέλεσμα αυτού ήταν πως όταν γύρισα στο Τελ Αβίβ για έναν αγώνα, να με αποδοκιμάσουν έντονα οι φίλοι της Μακάμπι. Ήταν πολύ άσχημο αυτό, γιατί ο κόσμος δεν ήξερε τι έγινε”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…