Κεντρική Basket League ΑΕΚ “Βγήκαμε εκτός πλάνου στο δεύτερο ημίχρονο”

“Βγήκαμε εκτός πλάνου στο δεύτερο ημίχρονο”

manolopoulos

manolopoulos

Η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο “Νίκος Γκάλης” κόντρα στον Παναθηναϊκό Superfoods, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να εξηγεί τους λόγους της ήττας από τους “πράσινους”. Ο προπονητής της “Ένωσης” αναφέρθηκε και στον Τσινέμελου Ελονού.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη τύπου:

“Είχαμε πει τρία sos για το παιχνίδι: να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, να ελέγξουμε τους σουτέρ του Παναθηναϊκού και να περιορίσουμε τον Καλάθη ως δημιουργό. Το τρίτο είναι αυτό που δεν καταφέραμε να κάνουμε στην άμυνά μας, ακόμη κι όταν γυρίσαμε στη ζώνη. Επιθετικά, θεωρώ πως η δύναμή μας είναι οι ψηλοί. Προσπαθήσαμε να περάσουμε την μπάλα μέσα. Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μας έβγαλε εκτός πλάνου. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μη βγαίνουμε εκτός πλάνου”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας προπονητής.

Για το αν περίμενε μουδιασμένο το “τριφύλλι” είπε:”Έπαιξε πολύ πιο σκληρά από εμάς, στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός. Δεν πιστεύω πως μπήκε μουδιασμένα, ούτε στην πρώτη περίοδο”.

Για το αν ήταν μια χαμένη ευκαιρία:”Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες και προπονητές. Νομίζω πως είχε αρκετό χρόνο για να βρει τον εαυτό του μετά τον αποκλεισμό στην Euroleague. Θεωρώ πως όταν παίζουμε, πρέπει να παίζουμε για να κερδίζουμε”

Τέλος, για το αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Τσινέμελου Ελονού, πρόσθεσε: “Κανένα πρόβλημα. Εκνευρίστηκε με ένα φάουλ κι εκεί αποδιοργανώθηκε

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

ΑΕΚ: Συλλυπητήρια στον Εργκίν Αταμάν

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στον Εργκίν Αταμάν. Μήνυμα συμπαράστασης στον προπο…