Κεντρική NBA Τζινόμπιλι: “Δεν έκανα και τίποτα!” (vid)
NBA

Τζινόμπιλι: “Δεν έκανα και τίποτα!” (vid)

ginobili harden

ginobili harden

Ο Μάνου Τζινόμπιλι πέτυχε 12 πόντους, μάζεψε 7 ριμπάουντ και μοίρασε 5 ασίστ, σε 31 λεπτά συμμετοχής, βοηθώντας τους Σαν Αντόνιο Σπερς να πάρουν μια τεράστια νίκη επί των Χιούστον Ρόκετς! Οι αριθμοί αυτοί δεν βγάζουν μάτι αλλά ο 39χρονος σταρ είχε καθοριστική παρουσία στην αναμέτρηση, πετυχαίνοντας κρίσιμα καλάθια και ταπώνοντας τον Τζέιμς Χάρντεν στην εκπνοή. Το κοινό του NBA λάτρεψε την παρουσία του Αργεντινού στο παιχνίδι αυτό αλλά ο ίδιος δεν φάνηκε να είναι και πολύ εντυπωσιασμένος από τον εαυτό του!

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=x3npmuIAD-E]

Δεν νιώθω ότι έκανα μεγάλο παιχνίδι. Φαίνεται ότι τα στάνταρ μου έχουν πέσει!“, τόνισε ο Τζινόμπιλι μετά το τέλος του αγώνα, ορμώμενος από τα εγκωμιαστικά λόγια του Γκρεγκ Πόποβιτς στη συνέντευξη τύπου. Ακόμη, αναφέρθηκε και στο κάρφωμα που πέτυχε κατά τη διάρκεια της 2ης περιόδου, χαρακτηρίζοντάς το ως “αναπάντεχο“. Μάλλον ούτε ο ίδιος περίμενε ότι μπορεί να φθάσει τόσο ψηλά σε αυτή την ηλικία!

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Τέλος, δεν παρέλειψε, φυσικά, να κάνει αναφορά και στην τελευταία φάση του αγώνα, όπου έδωσε ένα μεγαλοπρεπές “stop” στον Χάρντεν, σώζοντας την ομάδα του: “Δεν σκεφτόμουν κάτι εκείνη τη στιγμή. Ξέρω ποιο είναι το σημείο, από το οποίο φεύγει η μπάλα από τα χέρια του όταν σουτάρει. Προσπάθησα να τον εμποδίσω όσο πιο πολύ μπορώ και διαπίστωσα ότι ήμουν πολύ κοντά στην μπάλα, οπότε πήγα για την τάπα. Ήταν μεγάλο ρίσκο. Θα ήταν ρίσκο, όμως, και αν τον άφηνα να σουτάρει”.

//platform.twitter.com/widgets.js

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Με ηγέτη Μάρεϊ, νίκησαν ξανά τους Σέλτικς οι Χοκς

Στην παράταση οι Χοκς επικράτησαν των Σέλτικς. Με τον Ντεζούντε Μάρεϊ να πραγματοποιεί μία…