Κεντρική Elite League Τσάπας: “Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη πρόκληση”

Τσάπας: “Έτοιμοι για τη μεγαλύτερη πρόκληση”

tsapas faros1

tsapas faros1

Ο Βαγγέλης Τσάπας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Φάρου για την έναρξη της σειράς της δεύτερης φάσης των πλέι οφ, όπου ο Φάρος Κερατσινίου θα αντιμετωπίσει με μειονέκτημα έδρας τον Ηρακλή, ώστε να διεκδικήσει την άνοδό του στην Α1 κατηγορία. Ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (20/5, 17:00), στο Ιβανώφειο.

“Η κορύφωση της χρονιάς έφτασε για την ομάδα μας . Ο στόχος που βάλαμε μετά την ήττα στο Ιβανώφειο, στο τέλος του πρώτου γύρου, ήταν να φτάσουμε στον τελικό των πλέι οφ και αυτός ο στόχος επετεύχθη”, ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

“Τώρα είμαστε στους τελικούς ερχόμενοι αντιμέτωποι με μια τεράστια πρόκληση και απέναντι σε μια ομάδα, που εκτός από την εξαιρετική χρόνια που έχει κάνει, αισθάνεσαι δέος αν αναλογιστείς ποιοι αθλητές έχουν φορέσει την φανέλα της. Έτσι λοιπόν, με απόλυτο σεβασμό στον αντίπαλο μας και στον κόσμο του που στηρίζει όλη τους αυτήν την προσπάθεια, αλλά με απεριόριστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες μας ως ομάδα πάμε να κερδίσουμε αυτό που μας αξίζει“.

“Είμαστε έτοιμοι λοιπόν για την τελευταία και μεγαλύτερη πρόκληση της χρονιάς”, συμπλήρωσε.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Γιάννης Αρμάος
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Τσάμης: «Παλιές συνήθειες παικτών εμφανίστηκαν ξανά στο γήπεδο» (vid)

Εμφανής η απογοήτευση του προπονητή της Μυκόνου για την εμφάνιση με τον Μίλωνα Απογοητευμέ…