Κεντρική Basket League Άρης “Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει παραγίνει…”

“Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει παραγίνει…”

kavvadas

kavvadasΜετά το τέλος του αγώνα ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου και ήταν φανερά απογοητευμένος. Συγκεκριμένα ο Ελληνας σέντερ είπε:

“Δεν θέλω να πω κάτι για τους διαιτητές. Το κρατάω μέσα μου. Δεν θέλω να πω άσχημα λόγια. Η χρονιά έφτασε στο τέλος της. Θα κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή, όπως κάνουμε τόσον καιρό. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι το Σάββατο. Παίκτες και προπονητές είμαστε ενωμένοι κάθε μέρα μέσα στο γήπεδο καταπίνοντας διάφορα. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για τον Αρη και τον κόσμο του”.

Για το νέο πρόβλημα τραυματισμού με τον Κάμινγκς:

“Είμαστε 12 μήνες, τα έχουμε δώσει όλα. Άλλοι παίζουμε τραυματίες, εγώ έμεινα 1,5 μήνα στην αρχή έξω, σπάζοντας ένα σπόνδυλο. Μετά χτύπησα το δάκτυλό μου. Είμαστε εδώ, κάνουμε προπονήσεις παίζουμε τα παιχνίδια. Τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει παραγίνει και πραγματικά έχουμε αδειάσει ψυχολογικά. Ήταν πολύ δύσκολη η χρονιά”.

Για την συνέχεια:

“Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία να εξηγώ τι γίνεται. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχουμε ένα ακόμη ματς στην Αθήνα και πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να παίξουμε. Με όσα ψυχικά αποθέματα έχουμε… Ολοι μαζί όπως κάνουμε όλη την χρονιά”.

Για το αν υπάρχει κόντρα με τον Μαυροειδή:

“Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο. Δείτε το βίντεο, την πρώτη φάση, την δεύτερη φάση και πώς το εξηγούν αυτό οι διαιτητές”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Ούτε με Περιστέρι ο Γκάλινατ

Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν θα αγωνιστεί κόντρα στο Περιστέρι. Ο Ρομπέρτο Γκάλινατ δεν προλαβα…