Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα “Θέλω τελικό με Ολυμπιακό”

“Θέλω τελικό με Ολυμπιακό”

olympiakos 7

olympiakos 7

Ο Πέρο Άντιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, τονίζοντας πως θέλει να παίξει με τον Ολυμπιακό στον τελικό. Ο άσσος της Φενέρμπαχτσε δήλωσε πως o τόπος διεξαγωγής του Final Four του ξυπνάει ευχάριστες μνήμες, ενώ αναφέρθηκε και στη σειρά με τον Παναθηναϊκό Superfoods.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Φυσικά και μου ξυπνάει υπέροχες αναμνήσεις! Ήταν πολύ σημαντικό. Κανένας δεν περίμενε να κατακτήσουμε την Euroleague εκείνη την χρονιά και ένα χρόνο πριν, εγώ έπαιζα στο FIBA Cup. Μέσα σε έναν χρόνο, ήμουν στο Final 4 με μία ομάδα που κανείς δεν περίμενε να την δει στην τελική φάση! Το να παίρνεις το τρόπαιο κόντρα σε μια ομάδα όπως η ΤΣΣΚΑ ήταν ένα μεγάλο πράγμα για εμένα, την οικογένειά μου, την καριέρα μου και την χώρα μου. Συνολικά, ήταν ένα μεγάλο βήμα στην μπασκετική μου καριέρα. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα εκείνη την σεζόν, αλλά παλέψαμε, σαν στρατιώτες. Ήμασταν οι στρατιώτες του Ντούντα“, δήλωσε αρχικά ο Σκοπιανός σέντερ.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στη σειρά με το “τριφύλλι” είπε:” Όσον αφορά την σειρά με τον Παναθηναϊκό, ο Μπογκντάνοβιτς ήταν εκπληκτικός και στα δύο ματς στην Αθήνα, παρόλο που ήταν ομαδική δουλειά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στην ομάδα”.

Για το πως θα σταματήσουν τη Ρεάλ Μαδρίτης είπε:“O Ζέλικο πάντα έχει κάτι στην λίστα του! Πάντα προετοιμαζόμαστε καλά πριν τους αγώνες και προσθέτουμε νέα πράγματα στο παιχνίδι μας. Δεν θέλω καν να μιλάω για τον Γιουλ, έχουμε μιλήσει πάρα πολύ γι’ αυτόν! Αυτός ο τύπος κάνει μια εκπληκτική χρονιά! Τον γνωρίζω προσωπικά, είναι πολύ καλός, αλλά στο παρκέ θα είμαστε εχθροί και θα προσπαθήσω να τον σταματήσω, για να έρθω πιο κοντά στο τρόπαιο”.

Για τη μάχη της ΤΣΣΚΑ και Ολυμπιακού, τόνισε: “Η ΤΣΣΚΑ έχει βάθος στο ρόστερ και παίκτες υψηλής κλάσης, αλλά ο Ολυμπιακός έχει χημεία. Και οι δύο ομάδες κράτησαν το ρόστερ τους το ίδιο για πολλά χρόνια, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για όποια ομάδα είναι στην Euroleague. Ξέρετε ποια ομάδα αγαπάω και αυτό δεν μου επιτρέπει να μιλήσω αλλά σαν επαγγελματίας, τρέφω μεγάλο σεβασμό για την ΤΣΣΚΑ, την ομάδα της και το επιτελείο της. Πάντως, ακόμα, θέλω να πάω στον τελικό και να παίξω με τον Ολυμπιακό“!

Τέλος, συμπλήρωσε για την περσινή σεζόν στο Final 4 και την έκβαση του τελικού: «Μην μου το θυμίζεις αυτό… Πλάκα κάνω. Ο Ομπράντοβιτς μας το έχει υπενθυμίσει πολλές φορές στην διάρκεια της σεζόν, όποτε παίζουμε ένα παιχνίδι και είμαστε στην ίδια κατάσταση. Μας λέει πως το να είσαι στην κορυφή είναι αυτό που έχει σημασία. Το να είμαστε δεύτεροι ή τελευταίοι, είναι το ίδιο για εμάς. Κανένας δεν θυμάται τον δεύτερο, μόνο τον πρώτο. Ένα ριμπάουντ μας κόστισε την Euroleague Ένα ριμπάουντ και 1.3 δευτερόλεπτα! Δεν θέλουμε να συμβεί ξανά αυτό, οπότε προετοιμαζόμαστε. Δεν μπορώ να πω ότι θα πάμε εκεί και θα πάρουμε το τρόπαιο, αλλά σίγουρα θα παλέψουμε με όλο μας το είναι”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Κάτας: «Δείξαμε χαρακτήρα και είμαι υπερήφανος»

Απόλυτα ικανοποιημένος ο Όντετ Κάτας για τη νίκη της Μακάμπι. Ικανοποιημένος για την αντίδ…