Κεντρική Διεθνή “Θα πανηγυρίζω για τη Φενέρμπαχτσε” (vid)

“Θα πανηγυρίζω για τη Φενέρμπαχτσε” (vid)

saras zalgiris

saras-zalgiris

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσαν οι άνθρωποι της Φενέρμπαχτσε στον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του. Οι άνθρωποι του καναλιού της ομάδας είχαν πάρει βίντεο από τους Νεμάνια Μπιέλιτσα και Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, οι οποίοι έστειλαν το δικό τους μήνυμα στον Ζοτς.

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα, που αγωνίζεται στους Μινεσότα Τίμπεργουλβς, σημείωσε: “Είχα την ευκαιρία να δουλέψω μαζί σου κόουτς. Πέραν του μπάσκετ έμαθα και κάποια ακόμα πράγματα. Αυτή τη στιγμή είμαι ένας καλύτερος άνθρωπος. Θέλω να σου ευχηθώ τύχη για το Final Four. Σε εσένα, στην ομάδα της Φενέρμπαχτσε και στους οπαδούς της”.

Από την πλευρά του ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους τόνισε:

“Κύριε Ομπράντοβιτς, έχω την ευκαιρία μέσω του Φενέρμπαχτσε TV να σου ευχηθώ τα καλύτερα για το Final Four. Δείχνετε να είστε σε εξαιρετική κατάσταση στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν. Επίσης, όλοι γνωρίζουν πόσο μεγάλη απόλαυση ήταν για εμένα να δουλέψω μαζί σου και να περάσω τόσο χρόνο δίπλα σου.

Τώρα, στο νέο μου επάγγελμα μαθαίνω από εσένα. Όπως και να ‘χει, να τελειώσεις τη σεζόν με καλό τρόπο και κατέκτησε το Final Four. Η Φενέρμπαχτσε είναι η μόνη μου ομάδα που συνεχίζει, οπότε θα πανηγυρίζω για εσάς 100%. Ελπίζω να σε δω το καλοκαίρι, είμαι σίγουρος ότι θα περάσουμε καλά όπως πάντα. Εύχομαι τα καλύτερα και καλή τύχη στο Final Four.

Ο Ομπράντοβιτς όταν έβλεπε τα βίντεο χαμογελούσε και στη συνέχεια είπε: “Ήταν μία ωραία έκπληξη. Τους ευχαριστώ και τους δύο. Είμαι χαρούμενος που ήμουν προπονητής τους. Λυπάμαι για την κατάσταση του Νεμάνια και τον τραυματισμό του, ελπίζω να γίνει σύντομα καλά. Εντάξει, όπως λέει και ο Σαρούνας, βρισκόμαστε κάθε καλοκαίρι. Περνάμε πολύ καιρό. Ήταν ξεχωριστό το συναίσθημα όταν τον προπονούσα. Του έλεγα πάντα πως θα γίνει σπουδαίος προπονητής και έχει γίνει τώρα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…