Κεντρική Α1 Ολυμπιακός Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Τα εισιτήρια του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται εναντίον του Παναθηναϊκού Superfoods (28/05, 21:00), για τον πρώτο αγώνα της τελικής φάσης της Stoiximan.gr Basket League, με τους “ερυθρόλευκους” να εκδίδουν ανακοίνωση για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Α΄ Αγώνα της τελικής φάσης play off Basket League Stoiximan.gr με τον Παναθηναϊκός Superfoods, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/05/2017 στις 21:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Πέμπτη 25/05/2017 και ώρα 23:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Παρασκευή 26/05/2017 και ώρα 10:00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.
•    Από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Παρασκευή 26/05/2017 από τις 10:00 – 18:00, Σάββατο 27/05/2017 από τις 10:00 – 18:00 και τέλος την ημέρα του αγώνα Κυριακή 28/05/2017 από τις 10:00 μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα ή μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10,15,20 , και 25 €.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Για τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα ήθελε να ενημερώσει, ότι,  λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια, παρακαλούνται να προσέλθουν έγκαιρα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή. Επίσης, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ και της υπηρεσίας PRINT AT HOME παρακαλούνται όπως διπλώσουν τα εισιτήριά τους στις διακεκομμένες γραμμές που υπάρχουν πάνω στο PRINT AT HOME για να είναι η είσοδός τους στο γήπεδο πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την ΚΑΕ Ολυμπιακός μέχρι και την Παρασκευή 26/05/2017 και ώρα 18:00, ώστε να προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας μας με τον Παναθηναϊκό Superfoods, θα πρέπει να έχουν την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ”.  Θα προμηθεύεται καταβάλλοντας 10€ ετησίως, ποσό που θα πηγαίνει εξολοκλήρου στο ταμείο του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να προμηθεύονται την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ” από τα εκδοτήρια της ΚAE Oλυμπιακός (ημέρες και ώρες λειτουργίας ταμείων), από το γραφείο του τμήματος μελών / φιλάθλων του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που βρίσκεται στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (κάτω από την θύρα 19 – Εμπορική Στοά),  μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ στο http://buy.tickethour.com/osfp-www/showProductList.html, καθώς επίσης και από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ΟΤΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ” μπορείτε να καλείτε στον ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο.Σ.Φ.Π στο 2104190902-4 και 2111007060.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διακεκριμένης θέσης (απλών και διαρκείας ) στα τμήματα 207 – 208 – 209 – 106  – 107  – 108 – 109  – 110 καθώς και οι κάτοχοι εισιτηρίων court seats και base line, έχουν πρόσβαση στην ολοκληρωμένη υπηρεσία και το ειδικό προνόμιο που παρέχει η ΚΑΕ Ολυμπιακός προς τους πελάτες αυτής της κατηγορίας, η οποία περιλαμβάνει:

1) τη δυνατότητα στάθμευσης του οχήματος τους σε ειδικά εποπτευόμενο χώρο αποκλειστικά για αυτούς, από εξειδικευμένο προσωπικό (VIP parking)
Η παραπάνω υπηρεσία συμπεριλαμβάνεται στο αντάλλαγμα του εισιτηρίου που καταβάλουν οι κάτοχοι των εν λόγω θέσεων.
Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω υπηρεσία δεν παρέχεται με κανένα άλλον τρόπο, παρά μόνο με την προμήθεια των συγκεκριμένων προνομιούχων εισιτηρίων.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Το μήνυμα του Ολυμπιακού στον Λαρεντζάκη (pic)

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης γίνεται σήμερα (22/09) 27 ετών κι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε τις ευ…