Κεντρική Ελλάδα ΕΣΚΑ “Στόχος μας να μείνουμε στη Γ΄Εθνική”

“Στόχος μας να μείνουμε στη Γ΄Εθνική”

Στην ομάδα των ΑΟΚ Χανίων θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Ροδάς. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και τόνισε ότι στόχος του είναι να παραμείνει η ομάδα την επόμενη σεζόν στη Γ΄Εθνική.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

“Μετά από την περσινή επιτυχημένη χρονιά αποφασίσαμε -η διοίκηση και εγώ- να συνεχίσουμε να πορευόμαστε μαζί. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι του ΑΟΚ και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ και ξέρω.

Ο επόμενος μας στόχος είναι να κρατήσουμε αυτή την ομάδα, που έχει πετύχει τόσα πολλά φέτος, στην Γ΄εθνική και να αυξήσουμε πλέον, σε σωστή χρονική στιγμή, την οικογένεια του ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ που μας γεμίζει ευθύνες και δύναμη για καλύτερη δουλειά στους αθλητές και αθλήτριες μας.

Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι της διοίκησης του συλλόγου θα κάνουν τα πάντα για να δώσουν στα παιδιά των Χανίων την ευκαιρία να αγαπήσουν το μπάσκετ περισσότερο και να βγάλουν το ταλέντο που έχουν έξω από το νησί της Κρήτης. Ελπίζω και εύχομαι όλο και περισσότεροι άνθρωποι να στηρίξουν αυτήν την ανιδιοτελή προσπάθεια του ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ που έχει ως μόνο σκοπό, το κοινό συμφέρον της τοπικής κοινωνίας των Χανίων“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε ΕΣΚΑ

Δειτε επισης

Κύπελλο ΕΣΚΑ: Τα αποτελέσματα

Tο Κύπελλο της ΕΣΚΑ ξεκίνησε, με αρκετά παιχνίδια να κρίνονται στις λεπτομέρειες. Tα αποτε…