Κεντρική Elite League “Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ”

“Στόχος μας να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ”

faros keratsiniou

faros-keratsiniouΟ Φάρος Κερατσινίου αγωνίζεται εκτός έδρας με αντίπαλο την ΑΕ Λάρισας (06/05, 17:00), για την 30η αγωνιστική της Α2 Ανδρών, με τον βοηθό του Σάββα Συμεωνίδη, Δημήτρη Φράτα, να τονίζει στην επίσημη σελίδα της ομάδας του πως ο στόχος του Φάρου είναι να η άνοδος αλλά και να είναι προετοιμασμένος για τα πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Το αυριανό ματς με την ΑΕΛ είναι το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι χωρίς νόημα για εμάς καθώς ήδη γνωρίζουμε ότι θα τερματίσουμε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Παρόλα αυτά θα πάμε στη Λάρισα ώστε να πάρουμε τη νίκη προετοιμαζόμενοι κατά βάση για τον πρώτο αγώνα των πλέι οφ της Τετάρτης (10/05).

Η ΑΕΛ είναι μία ομάδα δυνατή και ανταγωνιστική, ειδικά μέσα στην έδρα της και οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η αυριανή μέρα θα κρίνει και τον αντίπαλο με τον οποίο θα αγωνιστούμε στην πρώτη φάση των πλέι οφ. Οπότε αναμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η ομάδα αυτή. Στόχος μας είναι η άνοδος και θα τα δώσουμε όλα γι’ αυτό.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Elite League

Δειτε επισης

Elite League: Τα αποτελέσματα των play off/ play outs

Πήρε προβάδισμα ο  Ηρακλής. Τα αποτελέσματα των play off/ play out. Ο Ηρακλής επικράτησε τ…