Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Σπανούλης: “Ξυπνάνε αναμνήσεις”

Σπανούλης: “Ξυπνάνε αναμνήσεις”

spanoulis arhs osfp

spanoulis arhs osfp

lena karaliΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ο Βασίλης Σπανούλης, στη συνέντευξη Τύπου που έγινε σήμερα στο Σιραγκάν Σαράι της Κωνσταντινούπολης, ενόψει του αυριανού παιχνιδιού κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:30), θυμήθηκε την κατάκτηση της δεύτερης Ευρωλίγκας του Ολυμπιακού, το 2012, στην ίδια πόλη αλλά τόνισε πως ό,τι έγινε, ανήκει στο παρελθόν.

Ειδικότερα, ο αρχηγός των “ερυθρόλευκων” τόνισε: “Σίγουρα ξυπνάει αναμνήσεις αυτό το γήπεδο. Πήραμε εδώ το τρόπαιο και η ομάδα μεγάλωσε και έχτισε χαρακτήρα. Αυτό έγινε στο παρελθόν πάντως. Τώρα κοιτάμε στο παρόν και τις νέες προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας. Αισθάνομαι περήφανος για την ομάδα που έχει καταφέρει όσα κατάφερε στο παρελθόν. Δεν είναι εύκολο, χρειάζονται πολλές θυσίες. Παλεύουμε. Πρέπει να παλεύεις για να κερδίσεις τον σεβασμό των άλλων και αυτό είναι το σημαντικότερο επίτευγμα αυτής της ομάδας.

Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Όλες οι ομάδες έχουν ρόλους και ευθύνες. Η ομάδα μου έχει δώσει κάποιες ευθύνες. Όλοι δουλεύουν σωστά και το πιο σημαντικό για εμένα είναι να βοηθώ την ομάδα να πετυχαίνει τους στόχους τους. Όλη η ομάδα χάνει και όλη κερδίζει όμως.

Θα είναι σκληρό παιχνίδι το αυριανό, η ΤΣΣΚΑ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες, με χημεία και ηγέτες στο παρκέ. Το πιο σημαντικό για εμάς είναι να ακολουθήσουμε το πλάνο του προπονητή μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να είμαστε συγκεντρωμένοι”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπασκόνια 90-74 (vid)

Η Ρεάλ έκανε εύκολα το 1-0 Η Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να δυσκολευτεί διατήρησε το πλεονέκτημα έ…