Κεντρική NBA Ρεσιτάλ ΛεΜπρόν στη συνέντευξη τύπου, αποθέωσε τον Τζόρνταν! (vid)
NBA

Ρεσιτάλ ΛεΜπρόν στη συνέντευξη τύπου, αποθέωσε τον Τζόρνταν! (vid)

lebron james michael jordan 1

lebron james michael jordan 1

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς εξέφρασε σε απόλυτο βαθμό τον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του προς τον Μάικλ Τζόρνταν, με αφορμή την “εκθρόνιση” του “Air” από την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών στα πλέι-οφ. Έχοντας στο πλάι του το τρόπαιο του πρωταθλητή της Ανατολικής Περιφέρειας, ο “βασιλιάς” μίλησε για τον τρόπο που αντέγραφε κάθε κίνηση του Τζόρνταν όταν ήταν νεαρός ενώ φρόντισε να αστειευτεί, τονίζοντας ακόμη και τις διαφορές στην… κόμμωσή τους!

Αναλυτικά τα λεγόμενα του ΛεΜπρόν: “Έκανα πάνω-κάτω οτιδήποτε έκανε και ο Τζόρνταν όταν ήμουν παιδί. Σούταρα εκτός ισορροπίας, φορούσα “μανίκι” στο πόδι μου, φορούσα κόκκινα και μαύρα παπούτσια με λευκές κάλτσες και φορούσα κοντά σορτσάκια, ώστε να φαίνεται το σορτσάκι που φορούσα από κάτω. Μπορεί να μην έγινα φαλακρός όπως ο Μάικλ αλλά κοντεύω! Αυτό θα γίνει μάλλον μετά την καριέρα μου. Αυτό ήταν το μόνο που δεν έκανα όπως εκείνος”.

//platform.twitter.com/widgets.js

“Φοράω τον αριθμό 23 χάρη σε αυτόν. Αγάπησα το παιχνίδι χάρη σε αυτόν, βλέποντας αυτά που μπορούσε να κάνει. Όταν μεγαλώνεις και βλέπεις τον Τζόρνταν, σου φαίνεται σαν Θεός. Ποτέ δεν πίστεψα ότι μπορώ να γίνω σαν εκείνον, οπότε ξεκίνησα να επικεντρώνομαι σε άλλους παίκτες, γιατί ποτέ δεν πίστευα ότι γίνεται να φθάσει κανείς στο επίπεδό του. Αυτό με βοήθησε, ώστε να διαμορφώσω το παιχνίδι μου. Η πιο μεγάλη υπόθεση για μένα σήμερα που έγινα ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πλέι-οφς είναι ότι το πέτυχα, όντας ο εαυτός μου. Δεν χρειάζεται μόνο να σκοράρω, ώστε να έχω αντίκτυπο στο παιχνίδι του μπάσκετ. Όταν ήμουν μικρός αναρωτιόμουν πώς μπορεί να γίνει αυτό”.

//platform.twitter.com/widgets.js

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…