Κεντρική Basket League ΑΕΚ Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΕΚ

Ρεκόρ συμμετοχών για την ΑΕΚ

aek try outs

aek try outs

Το ρεκόρ συμμετοχών “έσπασε” η ΑΕΚ στα φετινά tryouts, με την “κιτρινόμαυρη ΚΑΕ να ενημερώνει πως θα προστεθεί ακόμη ένα διήμερο προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές.

Αναλυτικά:
“Οι αιτήσεις συμμετοχής από ολόκληρη την επικράτεια για τα TRYOUTS 2017-18 της ΑΕΚ ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Το περσινό ρεκόρ καταρρίφθηκε.
Επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, ότι η προσπάθεια, που καταβάλλεται κυρίως τον τελευταίο χρόνο στα παραγωγικά Τμήματα της ΑΕΚ B.C. αναγνωρίζεται κατά κόρον από τους αθλητές, και όλους όσοι ασχολούνται με το ελληνικό μπάσκετ.

Για το λόγο αυτό, ο Ντράγκαν Σάκοτα και οι συνεργάτες του αποφάσισαν εσπευσμένα να προστεθεί ακόμη ένα διήμερο δοκιμαστικών, προκειμένου να εξυπηρετηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι αθλητές.

Το πρόγραμμα των ΤRYOUTS, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στους βοηθητικούς χώρους του Κλειστού του “Νίκος Γκάλης”, είναι:

A’ Διήμερο TRYOUTS:

Σάββατο 17 Ιουνίου – Κυριακή 18 Ιουνίου (ώρες 16:00-20:00)

Β’ Διήμερο TRYOYTS:

Πέμπτη 22 Ιουνίου – Παρασκευή 23 Ιουνίου (ώρες 16:00 – 20:00).

Το επόμενο διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν για την ακριβή ημέρα και τις ώρες των δοκιμαστικών, είτε μέσω email, είτε τηλεφωνικά από τη γραμματεία της ΑΕΚ B.C.

Σε ό,τι αφορά στους δεκάδες αθλητές, που δήλωσαν συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας athlenta.gr θα υπάρξει ενημέρωση από την ΑΕΚ B.C. για όσους (προ)επιλεγούν για τα δοκιμαστικά.

Σας ευχαριστούμε όλους για την (πρωτοφανή) ανταπόκριση και ελπίζουμε στην κατανόησή σας για τις αλλαγές στο χρονοδιάγραμμα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Σταθόπουλος
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Αλλαγή στο ΔΣ της ΑΕΚ

Σε αλλαγές Διοικητικού Συμβουλίου προχωράει η ΑΕΚ. Σε αλλαγή Διοικητικού Συμβουλίου προχωρ…