Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Η Ευρωλίγκα είναι ένας οργανισμός κλεφτών”

Πρόεδρος Μπεσίκτας: “Η Ευρωλίγκα είναι ένας οργανισμός κλεφτών”

fikret orman besiktas

fikret orman besiktas

Επίθεση στην Ευρωλίγκα έκανε ο Πρόεδρος της ΜπεσίκταςΦικρέτ Ορμάν. Ο ισχυρός άνδρας της τουρκικής ομάδας δήλωσε ότι είναι ένας οργανισμός κλεφτών και τόνισε ότι δεν θα αγωνιστούν στη διοργάνωση, για να βγάλουν λεφτά οι Ισπανοί.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: “Είμαι ενάντια στην EuroLeague. Είναι ένας οργανισμός κλεφτών. Είμαι εναντίον στο να στείλω την ομάδα εκεί, όπου μία ισπανική εταιρεία έχει δώσει ποσοστό σε κάποιες γνωστές ομάδες. Έχουν μεγάλους χορηγούς, παίρνουν πολλά χρήματα και δεν πρόκειται να τους δώσω χρήματα να βάλουν στην τσέπη τους”.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: “Ο τίτλος που κατέκτησε η Φενέρμπαχτσε είναι σημαντικός, αλλά η ομάδα “πληγώθηκε” οικονομικά για να τα καταφέρει. Η Νταρουσάφακα ας πούμε είχε μεγαλύτερο μπάτζετ από την Ρεάλ. Η ΤΣΣΚΑ ξοδεύει πολλά χρήματα, αλλά νομίζω ότι αυτό είναι χαζό. Εμείς δεν είμαστε Ρεάλ, ενώ το αφεντικό των Ρώσων απλώς σπαταλάει χρήματα”.

Κατέληξε λέγοντας: “Ακόμα και αν κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα δεν πρόκειται να παίξουμε στην EuroLeague. Δεν θα παίξουμε σε αυτή την διοργάνωση μόνο και μόνο για να πάρουν λεφτά οι Ισπανοί“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ευρωλίγκα

Δειτε επισης

Στην Ζαλγκίρις ο Ντιμίτρι Ρίβερς

Στη Ζαλγκίρις ο Ρίβερς. Ο Αμερικανός πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ντιμίτρι Ρίβερς γίνεται κάτοι…