Κεντρική Γ' Εθνική Παρέμεινε στους Ίκαρους Σερρών ο Ποργιόπουλος

Παρέμεινε στους Ίκαρους Σερρών ο Ποργιόπουλος

stergios porgiopoulos

stergios porgiopoulos

Με τον Στέργιο Ποργιόπουλο θα συνεχίσουν στον πάγκο τους οι Ίκαροι Σερρών. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν και θα πορευτούν μαζί στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Η ομάδα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στη Γ΄Εθνική και εξασφάλισε την άνοδο.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

“Το Δ. Σ του ”ΑΟΚ Ίκαροι Σερρών” βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον coach Στέργιο Ποργιοπουλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2017-2018, ύστερα από την πετυχημένη φετινή χρονιά όπου σαν αποτέλεσμα είχε την άνοδο της ανδρικής ομάδας στη Β’ Εθνική κατηγορία.

Στα πλαίσια αυτής της ανανέωσης ο coach Ποργιοπουλος θα έχει πρωταγωνιστικο ρόλο στο νέο μοντέλο λειτουργίας και αλλαγής φιλοσοφίας που επιθυμεί η διοίκηση, με αυξημένες αρμοδιότητες στον προγραμματισμό και στο πλάνο των αγωνιστικών τμημάτων (εφηβικό – παιδικό – παμπαιδων ), καθώς και άμεση συνεργασία με τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής. Κατ οπιν τούτου, λύονται οι συνεργασίες με όλους τους προπονητές του συλλόγου, οι οποίες θα εξεταστούν από μηδενική βάση.

Η διοίκηση ευχαριστεί όλους τους προπονητές που συνεργάστηκαν με το σύλλογο των Ικάρων κατά την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 και βοήθησαν με τον τρόπο τους στη βελτίωση των αθλητών μας.

Οι προπονήσεις της Μεταβατικής Περιόδου θα συνεχιστούν κανονικά έως 30/6/2017 υπό την καθοδήγηση του coach Ποργιόπουλου.

Οι Ίκαροι Σερρών πιστοί σ αυτό που πρεσβεύουν πολλά χρόνια τώρα θα είναι πιο δυνατοί και ενωμένοι και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΙΚΑΡΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Γ' Εθνική

Δειτε επισης

National league 2 (2ος όμιλος): Τα αποτελέσματα των Play off

Σπουδαίες νίκες για Ηλυσιακό και Πικέρμι. Δείτε τα αποτελέσματα των play off. Σε ένα συγκλ…