Κεντρική Basket League Παναθηναϊκός Παππάς: “Eίμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε”

Παππάς: “Eίμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε”

pappas 2

pappas 2

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο “Νίκος Γκάλης” από την ΑΕΚ με 7071, για τον δεύτερο αγώνα των πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League, με τον Νίκο Παππά να τονίζει στην Cosmote TV, πως η ομάδα των “πράσινων” είναι ακόμα επηρεασμένη από τον δύσκολο μήνα που πέρασε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Είναι πολύ νωρίς για να βγαίνουν θετικά συμπεράσματα, όταν προερχόμαστε από ήττα. Θέλαμε να πάρουμε αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε ότι η ΑΕΚ έχει πολύ καλό ρόστερ και είναι ανταγωνιστική. Είχαμε τον έλεγχο νομίζω στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στο τέλος ηττηθήκαμε δίκαια.

Xάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας. Αν κι η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα για πειραματισμούς, θέλουμε να προσθέσουμε νέα πράγματα σε περίπτωση που περάσουμε στους τελικούς. Για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί, αλλά και καλύτεροι ως σύνολο. Ίσως είμαστε ακόμη επηρεασμένοι από τον δύσκολο μήνα που πέρασε, και πολλές φορές μας παίρνει εύκολα από κάτω. Από εκεί και πέρα, στόχος μας είναι να περάσουμε στον τελικό.

Πάμε να πάρουμε τις νίκες που πρέπει για να προκριθούμε. Το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να φανούμε πιο συγκεντρωμένοι, χάσαμε όμως εύκολα τη διαφορά στις αρχές της τρίτης περιόδου. Προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε κάποια νέα πράγματα και δεν μας βγήκαν, κάτι φυσιολογικό. Ήταν ένα ντέρμπι, το απόλαυσε ο κόσμος, και νομίζω πως χάσαμε δίκαια.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Εκτός και ο Λεσόρ

Εκτός και ο Λεσόρ με Περιστέρι. Ο Ματίας Λεσόρ έμεινε τελευταία στιγμή εκτός από τον αγώνα…