Κεντρική NBA Οριστικά εκτός του 1ου τελικού ο Κερ
NBA

Οριστικά εκτός του 1ου τελικού ο Κερ

steve kerr

steve kerr

Ο Στιβ Κερ βρίσκεται μακριά από τον πάγκο των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς από το δεύτερο παιχνίδι του πρώτου γύρου των πλέι-οφ εναντίον των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς. Ο κόουτς των “πολεμιστών” εξακολουθεί να ταλαιπωρείται έντονα από πόνους στη μέση, οι οποίοι προκαλούνται εξαιτίας μιας αποτυχημένης εγχείρισης, στην οποία είχε υποβληθεί το 2015 και το ενδεχόμενο να επιστρέψει φέτος στο πόστο του φαντάζει πολύ δύσκολο.

Παρά το γεγονός ότι δείχνει πιο δραστήριος τελευταία, καθώς ταξιδεύει με την ομάδα και παρακολουθεί τις προπονήσεις, ο Κερ παραδέχθηκε ότι δεν είναι σε θέση να προπονήσει την ομάδα του στο πρώτο ματς των επικείμενων Τελικών απέναντι στους Κλίβελαντ Καβαλίερς (Παρασκευή, 04:00) αλλά δεν παρέλειψε να προσθέσει και λίγη… ίντριγκα στην υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ο 50χρονος κόουτς ανέφερε ότι δεν θα καταφέρει να είναι έτοιμος ενόψει του πρώτου παιχνιδιού, με βάση τα δεδομένα μέχρι στιγμής αλλά τόνισε ότι η απόφαση αυτή βρίσκεται ακόμα “στον αέρα“, όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Κρις Χέινς. Στο σημείο αυτό, όμως, φαντάζει τρομερά δύσκολο να επιστρέψει στους πάγκους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Μπομπ Μάιερς προ ολίγων ημερών. Το θετικό στην ιστορία αυτή είναι ότι ο Κερ αφήνει ένα ανοικτό “παραθυράκι” επιστροφής του, κάτι που ίσως σημαίνει ότι η υγεία του βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Εν απουσία του, οι Γουόριορς είναι αήττητοι (10-0), με την απίθανη ομαδική λειτουργία των παικτών να υπερκαλύπτει τη σπουδαία απουσία του “αρχιτέκτονα” αυτής της ομάδας.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Πήραν το πάνω χέρι οι Μάβερικς, άλωσαν το L.A με ηγετικό Ντόνσιτς

Ο Λούκα Ντόνσιτς έδωσε τη νίκη στο Ντάλας. Οι Ντάλας Μάβερικς άφησαν πίσω τους την κακή εμ…