Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Ομπράντοβιτς – Σφαιρόπουλος: Τα τελευταία λόγια των προπονητών (vid)

Ομπράντοβιτς – Σφαιρόπουλος: Τα τελευταία λόγια των προπονητών (vid)

synentefxi typou final four 2017 07

synentefxi typou final four 2017 07

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
lena karaliΛίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό, οι προπονητές των δύο ομάδων είπαν τις τελευταίες κουβέντες τους on camera.

“Η Φενέρ βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα. Παίζουν μπροστά στους οαπδούς τους, η πλειοψηφία των φιλάθλων θα είναι μαζί τους. Αυτό είναι το τρίτο σερί Final Four τους και θεωρώ πως είναι το φαβορί, όμως εμείς έχουμε τις πιθανότητές μας και θα παλέψουμε.

Είναι πολύ καλό για το κλαμπ που έχουμε χημεία, καλή ατμόσφαιρα και συγκεκριμένους ρόλους στην ομάδα. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης μας, όμως έχουμε ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών που παίζουν χρόνια μαζί και ξέρουν από αυτά τα παιχνίδια

Δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν παίκτη της Φενερμπαχτσέ. Παίζουν 7-8 παίκτες που έχουν τον δικό τους ρόλο και μπορούν να σε σκοτώσουν”, σχολίασε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

“Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουν τον τρόπο να βρίσκονται πάντα στα Final Four. Ξέρουν πως να παίξουν στα Final Four, έχουν πολύ έμπειρους παίκτες. Έχουν ποιότητα, χαρακτήρα και όλα τα συστατικά για μία πολύ καλή ομάδα.

Δεν είναι μόνο δύο παίκτες. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα, ο κόουτς Σφαιρόπουλος χρησιμοποιεί πολλούς παίκτες. Το έχουν κάνει πολλές φορές στη Regular Season, χάνουν και μετά επιστρέφουν στο ματς. Αυτό γίνεται γιατί χρησιμοποιούνται νεαροί παίκτες, που παλεύουν πολύ, μέχρι να αναλάβουν οι ηγέτες.

Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα μου γιατί δουλέψαμε σκληρά για να φτάσουμε εδώ και να παίξουμε τον τελικό, δεν ήταν εύκολο”, ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Ο τελικός μέσα από τα μάτια των διαιτητών! (vid)

Η τεχνολογία έχει διεισδύσει βαθιά και στο άθλημα του μπάσκετ, κάτι που αποδεικνύεται περί…