Κεντρική Α1 Παναθηναϊκός “Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος”

“Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος”

Οι εξελίξεις στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι καταιγιστικές, με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να παίρνει θέση, τονίζοντας πως οι “πράσινοι” θα πρέπει να ξαναγίνουν ξανά μεγάλοι.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος δήλωσε, πως εκτός του ανιψιού του, Δημήτρη, πολλοί άλλοι μπορούν να ηγηθούν για τις τύχες του “τριφυλλιού”.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ο Παναθηναϊκός πρέπει να ξαναγίνει μεγάλος. Όπως ήταν για δεκαετίες ολόκληρες, για να μην πω για μία εκατονταετία! Πρέπει να γίνει ό,τι χρειάζεται στον Ερασιτέχνη. Όποιος μπορεί να σταθεί κοντά του, πρέπει να το κάνει! Δεν θέλω να περιαυτολογήσω, αλλά έχω δώσει την ψυχή μου και το μυαλό μου για τον Παναθηναϊκό. Αυτοί που διοικούν τον Παναθηναϊκό, πρέπει να βρουν τις λύσεις.

Εγώ, με τίποτα δεν μπορώ να βγω ξανά μπροστά. Ό,τι ήταν να δώσω, το έδωσα, για 35 ολόκληρα χρόνια. Να βρεθεί τώρα ένας Παναθηναϊκός, καλός, κατάλληλος, να πάρει τον σύλλογο και να τον πάει μπροστά. Πονάω με τον Παναθηναϊκό.

Όχι μόνο ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος), πολλοί μπορούν να ηγηθούν. Εμείς, με τον Παύλο, πήραμε το μπάσκετ, βάλαμε 250 εκατομμύρια και πήραμε έξι Ευρωλίγκες. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, φτάνει. Και ούτε κατά διάνοια δεν τα πήραμε πίσω”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Παναθηναϊκός

Δειτε επισης

Νίκη πριν τον Παναθηναϊκό για τη Χίμκι

Την πρώτη της νίκη τη φετινή χρονιά πανηγύρισε η Χίμκι. Η ρωσική ομάδα επικράτησε εκτός έδ…