Κεντρική Β' Εθνική Ο Φίλιππος Βέροιας έδωσε συγχαρητήρια στον Καραγεωργίου

Ο Φίλιππος Βέροιας έδωσε συγχαρητήρια στον Καραγεωργίου

antonis karageorgiou

antonis karageorgiou

Ο Αντώνης Καραγεωργίου κατέκτησε το πρωτάθλημα παίδων της ΕΚΑΣΘ με τον ΠΑΟΚ και ο Φίλιππος Βέροιας τον συνεχάρη, μέσω ανακοίνωσης του. Παράλληλα, του ευχήθηκε ανάλογη επιτυχία και στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου στο Μεσολόγγι.

Αναλυτικά:

“Το τμήμα καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας συγχαίρει τον προερχόμενο από το πρόγραμμα μπάσκετ του συλλόγου μας, αθλητή του τμήματος παίδων του ΠΑΟΚ Αντώνη Καραγεωργίου, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος παίδων της ΕΚΑΣΘ με την ομάδα του.

Επίσης, του εύχεται ανάλογη επιτυχία και στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο τέλος Ιουνίου στο Μεσολόγγι. Ταυτόχρονα, θα ήθελε να υπενθυμίσει σε όλους τους φίλους του αθλήματος ότι, σεβόμενο τις προοπτικές που ανοίγονται σε αθλητές με ταλέντο και πάντα σε αγαστή συνεργασία και με την σύμφωνη γνώμη των γονέων τους, δεν στέκεται ποτέ εμπόδιο στην εξέλιξή τους, προσπαθώντας να αποκομίσει βραχυπρόθεσμες επιτυχίες εσωτερικής κατανάλωσης.

Αυτό θα ισχύει τουλάχιστον μέχρι να δημιουργηθούν και στην πόλη μας οι αναγκαίες υποδομές κι εγκαταστάσεις, ανάλογες με αυτές άλλων πόλεων, που θα δίνουν και σε μας τις απαραίτητες χρονικές και γηπεδικές δυνατότητες για να ασχοληθούμε στο μέγιστο των δυνάμεών μας με την ποιοτικά επιστημονική προπόνηση των ταλαντούχων αθλητών.”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Κώστας Παπάζογλου
Περισσότερα σε Β' Εθνική

Δειτε επισης

Δαδάλας: «Το παιχνίδι της χρονιάς αυτό με τον Φίλιππο Βέροιας»

Ο προπονητής της Γέφυρας τόνισε την κρισιμότητα του παιχνιδιού με τον Φίλιππο Βέροιας Παιχ…