Κεντρική Basket League Ολυμπιακός “Ο Μπιρτς μπορεί να βρει τον δρόμο για το NBA”

“Ο Μπιρτς μπορεί να βρει τον δρόμο για το NBA”

khem birch olympiacos piraeus final four istanbul 2017 eb16

khem birch olympiacos piraeus final four istanbul 2017 eb16

Αφιέρωμα στους ψηλούς που βρίσκονται στην Ευρώπη και μπορούν να παίξουν στο NBA, έκανε η αμερικανική ιστοσελίδα “Draftexpress”. Ανάμεσα σ΄αυτούς βρίσκονται οι Έκπε ΟύντοΚάιλ Χάινς και ο Κέμ Μπιρτς.

Για τον παίκτη του Ολυμπιακού ο αρθρογράφος αναφέρει: “Ο Κεμ Μπιρτς μπορεί να είναι ένας παίκτης που θα βρει το δρόμο για το ΝΒΑ. Δεν είναι όσο ψηλός είναι ο Ούντο, αλλά είναι μόλις 24 ετών, έχει γρήγορα πόδια και είναι εξαιρετικός μπλοκέρ.

Στην άμυνα του Ολυμπιακού άλλαζε μαρκάρισμα στα σκριν και σε συνδυασμό με το καλό ριμπάουντ και την ικανότητα του να παίζει άμυνα ψηλά, τον ανάγουν σε ένα καλό δώρο για τον πάγκο πολλών ομάδων του ΝΒΑ.

Στην επίθεση δεν διαθέτει καλή πάσα, αλλά τελειώνει αρκετά καλά τις φάσεις κοντά στο καλάθι. Ο απόφοιτος του UNLV αντιμετώπισε κάποια προβλήματα νοοτροπίας, που τον πήγαν αρκετά πίσω. Θα έχει προτάσεις από την Euroleague (σ.σ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό) ενώ δεν αποκλείεται να βρει θέση και σε κάποια ομάδα του ΝΒΑ, η οποία θα τον ετοιμάσει για τα επόμενα χρόνια”.

Ο Κεμ Μπιρτς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και μπορεί να φύγει μόνο αν δεν τον θέλουν οι “ερυθρόλευκοι” ή δεχτεί κάποια πρόταση από το NBA.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Ολυμπιακός

Δειτε επισης

Μπαρτζώκας: «Καθοριστική η ένταση των Γκος και Ουόκαπ»

 Στην εξαιρετική άμυνα των παικτών του στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ο προπονητής του Ολυμ…