Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 Ντόντσιτς: “Δεν νιώθω πίεση”

Ντόντσιτς: “Δεν νιώθω πίεση”

luka doncic

luka doncic

Κωνσταντινούπολη, αποστολή
lena karaliΗ Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίζεται εναντίον της Φενέρμπαχτσε (19/05, 21:30), για τα ημιτελικά του Φάιναλ Φορ που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, με τον Λούκα Ντόντσιτς να τονίζει σε δηλώσεις του  πως δεν νιώθει πίεση, ενώ μίλησε και για το κλειδί της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
“Η Φενέρμπαχτσε παίζει στο σπίτι της, με τον κόσμο της. Η ομάδα της έχει τρομερούς παίκτες, όπως ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς και ο Μπόμπι Ντίξον, αλλά και δύο “πύργους”, τον Ούντοχ και τον Βέσελι. Είναι εκπληκτικοί παίκτες. Έχουν απίστευτη ομάδα και δεν πρέπει να ξεχάσουμε τον προπονητή τους, που είναι θρύλος του μπάσκετ.

Είμαστε πεινασμένοι, θα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και σωματικά έτοιμοι για το Final Four. Δεν νιώθω πίεση για τα μεγάλα πράγματα που περιμένουν από εμένα, είναι ένα έξτρα κίνητρο. Είναι σημαντικό στον ημιτελικό να σταματήσουμε τον Μπογκντάνοβιτς και τον Ντίξον, τους δύο καλύτερους παίκτες της Φενέρμπαχτσε. Νομίζω πως το “κλειδί” θα είναι να είμαστε δυνατοί και σκληροί στην άμυνα και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Μπασκόνια – Βίρτους Μπολόνια 89-77

Ο Χάουαρντ έδωσε το εισιτήριο στη Μπασκόνια για την πρόκριση. Η Μάρκους Χάουανρτ έκανε ότι…