Κεντρική Διεθνή Ντατόμε: “Αν το σηκώσουμε, θα κόψω την κοτσίδα”

Ντατόμε: “Αν το σηκώσουμε, θα κόψω την κοτσίδα”

sloukas datome

sloukas datome

Ο Τζίτζι Ντατόμε είναι ανυπόμονος για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Ο Ιταλός φόργουορντ της Φενέρμπαχτσε δήλωσε ότι αν οι Τούρκοι σηκώσουν το τρόπαιο, εκείνος θα κόψει την κοτσίδα του.

Αναλυτικά:

Για το πώς αισθάνεται στη Φενέρμπαχτσε: “Αγαπώ την Φενέρ. Η καρδιά και η ψυχή μου είναι εδώ, πλέον νιώθω πολύ πιο άνετα. Ξέρω τι μπορώ και τι δε μπορώ να κάνω στο παρκέ, τι ζητούν οι συμπαίκτες και ο προπονητής μου από μένα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ. Αγαπώ την Τουρκία, η Κωνσταντινούπολη είναι μία υπέροχη πόλη που μπορείς να εξερευνήσεις. Κάθε μέρα βλέπω κάτι καινούριο”.

Για το Final Four της Κωνσταντινούπολης: “Όλοι μιλούσαν σαν να είναι κάτι δεδομένο, το να βρεθούμε στο Final Four. Ξέραμε ότι κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. Το να παίξουμε ένα Final Four στην Πόλη είναι σπουδαίο. Είναι πάντα ωραίο να παίζεις σε τέτοια ματς. Υψηλή πίεση ωραία ατμόσφαιρα, πολλοί θεατές. Είναι τρομερό”.

Για την κατάκτηση του τροπαίου: “Αν συμβεί αυτό υπόσχομαι να κόψω την κοτσίδα μου. Σίγουρα το μούσι θα μείνει αλλά τα μαλλιά μου έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή θα τα κόψω καθώς έχω αρχίσει να τα χάνω. Ίσως λόγω του άγχους με τον κόουτς”.

Για τον Ομπράντοβιτς: “Ο κόουτς θέλει πάντα να είναι ανταγωνιστικός, να είναι ο καλύτερος. Καταφέρνει να πιέζει τους παίκτες του στα όρια της τελειότητας. Είναι αυτός που μας πιέζει καθημερινά σε όλους τους τομείς, ώστε να είμαστε οι καλύτεροι παίκτες και η καλύτερη ομάδα”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από eBasket.gr
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…