Κεντρική Διεθνή “Να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό”

“Να ξεχάσουμε τον Παναθηναϊκό”

bogdanovic

bogdanovic

Ο Μπογκνταν Μπογκντάνοβιτς ήταν εξαιρετικός σ΄όλα τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα play off και βοήθησε πολύ την ομάδα του για να βρεθεί στο Final Four. O παίκτης της Φενέρμπαχτσε σημείωσε ότι η ομάδα του, πρέπει να ξεχάσει αυτά τα ματς και να συγκεντρωθεί στα παιχνίδια του Final Four.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη Media Day της Φενέρμπαχτσε:

Για το γεγονός ότι το Final Four θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη: “Είναι μια ωραία κατάσταση. Ωστόσο, δεν θα είμαστε στο γήπεδό μας, ούτε μπροστά στον κόσμο μας μόνο. Δεν πρέπει να σκεφτούμε τον περσινό τελικό με την ΤΣΣΚΑ. Θα πρέπει να προχωρήσουμε αφήνοντάς το στο παρελθόν”.

Για τους τραυματισμούς του μέσα στη σεζόν και το ποιοι τον βοήθησαν: “Η οικογένειά μου, ο προπονητής, όλοι. Ήταν σαν ένα μεγάλο παζλ. Όλοι με προετοίμαζαν ψυχολογικά και σωματικά για να ενώσω ξανά τα κομμάτια”.

Για το Game 2 στο ΟΑΚΑ: “Ήταν ένα σκληρό ματς, η ατμόσφαιρα ήταν τρομερή. Είμαι περήφανος, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε τη σειρά και να σκεφτούμε τα επόμενα δύο ματς”.

Για το νέο σύστημα της Euroleague: “Το νέο σύστημα κάνει τους οπαδούς μας ακόμα πιο δυνατούς. Είναι όμορφο συναίσθημα να παίρνουμε την ενέργεια που θέλουμε από εκείνους”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Δημήτρης Ιωαννίδης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…