Κεντρική Basket League Άρης “Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια αμυντικά…”

“Να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια αμυντικά…”

Πρίφτης

apriftis 1Ο Άρης έχοντας την… δύναμη του Παλέ, θα προσπαθήσει να κάνει την “ζημιά” στον Ολυμπιακό το Σάββατο. Για το συγκεκριμένο ματς ο τεχνικός των “κιτρίνων”, Δημήτρης Πρίφτης δήλωσε: “Έχουμε μπροστά μας ακόμα έναν δύσκολο αγώνα, με μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Η απόσταση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου παιχνιδιού είναι μικρή και δεν έχουμε καιρό να στεκόμαστε πολύ στη βαριά ήττα του ΣΕΦ. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να διδαχτούμε από τα λάθη που κάναμε, ώστε να παρουσιάσουμε μία καλύτερη εικόνα στο γήπεδό μας”.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Συνεχίζοντας είπε: “Για να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι στον Ολυμπιακό, πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ενέργεια στην άμυνα και να μειώσουμε τα λάθη που δίνουν εύκολους πόντους στον αντίπαλο και δη τον συγκεκριμένο, ο οποίος τιμωρεί κάθε σφάλμα. Πρέπει, ακόμη, να είμαστε πιο εύστοχοι και ψύχραιμοι, αφού στο πρώτο ματς χάσαμε αρκετά λέι απ. Το μακρινό σουτ και ο έλεγχος των ριμπάουντ θα παίξουν επίσης καθοριστικό ρόλο στην έκβαση της αναμέτρησης”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…