Κεντρική Διεθνή Ευρωλίγκα  Κωνσταντινούπολη 2017 “Μου λείπει ένα μετάλλιο με την Εθνική’

“Μου λείπει ένα μετάλλιο με την Εθνική’

kostas sloukas fenerbahce

kostas sloukas fenerbahce

Κωνσταντινούπολη αποστολή

lena karaliΟ Κώστας Σλούκας κατέκτησε την τρίτη του Ευρωλίγκα και δήλωσε πως αυτό ήταν το καλύτερο δώρο, που θα μπορούσε να πάρει για τη γιορτή του. Πάντως, τόνισε ότι του λείπει ένα μετάλλιο με την Εθνική Ελλάδος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στην ΕΡΤ:

“Είναι το καλύτερο δώρο για την γιορτή μου. Περιμέναμε έναν Ολυμπιακό που θα μπει δυνατά, αλλά και εμείς βάζουμε το κορμί μας. Θέλαμε να προσέξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Στο τέλος η άμυνά μας ήταν φανταστική.

Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα και πολύ ταλέντο, είναι συμπαγής ομάδας. Ακόμα και σε ένα “κολαστήριο” ο Ολυμπιακός πάντα θα αντιδράει. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα απέναντι στον Βασίλη και σε όλα τα ατού του Ολυμπιακού

Είναι κάτι σημαντικό και για εμένα. Έχω ζήσει απίστευτα στιγμές με τον Ολυμπιακό, τις ζω και με τη Φενέρμπαχτσε. Χαίρομαι που είμαι μέλος. Μίλησα με τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους προπονητές και όλους. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Στο γήπεδο ήμουν λίγο πιο τυχερός και πανηγυρίζω.

Εννοείται πως αν είμαι υγιής θέλω να στελεχώσω την Εθνική Ομάδα, είναι κάτι που μου λείπει, ένα μετάλλιο με την Εθνική. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μακάρι να πάνε όλα καλά. Αν είμαι υγιής θα είμαι 100% με την Εθνική“.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Λένα Καραλή
Περισσότερα σε  Κωνσταντινούπολη 2017

Δειτε επισης

Ο τελικός μέσα από τα μάτια των διαιτητών! (vid)

Η τεχνολογία έχει διεισδύσει βαθιά και στο άθλημα του μπάσκετ, κάτι που αποδεικνύεται περί…