Κεντρική Διεθνή Μία πληθώρα από αστέρια στο Adidas Next Generation! (vid)

Μία πληθώρα από αστέρια στο Adidas Next Generation! (vid)

paris adidas next generation

paris adidas next generation

Η γαλλική Παρί ήταν η μεγάλη νικήτρια του Adidas Next Generation, το οποίο διεξήχθη στο πλαίσιο του Final-Four της Ευρωλίγκα. Τα νεαρά αστέρια των ομάδων έδειξαν ένα δείγμα της προοπτικής και των δυνατοτήτων τους στο παρκέ του “Σινάν Ερντέμ“, με το επίσημο κανάλι της διοργάνωσης να αφιερώνει ένα εξαιρετικό βίντεο αποκλειστικά σε αυτά!

Αξίζει να θαυμάσει κανείς τη “λάμψη” των θαυματουργών πιτσιρικάδων που συμπεριλαμβάνονται στο παρακάτω μοντάζ. Ο Ιβάν Φεβριέ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών με 16.75 πόντους ανά αγώνα ενώ ο Γκόγκα Μπιτάτζε ήταν το απόλυτο “σκιάχτρο” της διοργάνωσης. Ο πανύψηλος Γεωργιανός ήταν ο πρώτος ριμπάουντερ (10 ανά αγώνα) και ο κορυφαίος μπλοκέρ (3.75 ανά παιχνίδι!), με την παρουσία του να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μες στο γάλα.

Ο “αέρινος” Σέρχι Μαρτίνεζ ήταν ο δεύτερος σκόρερ και ο τρίτος καλύτερος “κλέφτης” του τουρνουά, παίρνοντας στις πλάτες του την Μπαρτσελόνα ενώ ο Γιανίκ Μπλαν έδειξε ότι είναι ένας απίθανος “μπόμπερ”, εκτελώντας με 52.6% πίσω από τη γραμμή του τριπόντου ενώ είχε και τα περισσότερα κλεψίματα. Τέλος, ο Ντίνο Ράντοντσιτς “σάρωσε”, με το νεαρό αστέρι της Ρεάλ να πετυχαίνει 26 πόντους ανά αγώνα (πρώτος σκόρερ), να αναδεικνύεται πρώτος στο ranking και να μοιράζει 4.6 ασίστ ανά παιχνίδι!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε Διεθνή

Δειτε επισης

Στη Νεπτούνας του Γιώργου Βόβορα μετακομίζει ο Καμπερίδης

Ο Γιώργος Καμπερίδης ανακοινώθηκε από τη Νεπτούνας του Βόβορα. Ο Γιώργος Καμπερίδης μετακό…