Κεντρική Basket League Άρης Με Ζάρα αλλά δίχως Τζάκσον στο ΣΕΦ

Με Ζάρα αλλά δίχως Τζάκσον στο ΣΕΦ

ajackson pic

ajackson picOλοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη για το τρίτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του καθώς εκτός τέθηκε ο Τζάστιν Τζάκσον ο οποίος το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στο πέλμα.

Πρόκειται για μια… αναμενόμενη απουσία καθώς είχαμε τονίσει πως λογικά δεν θα προλάβει το ματς της Πέμπτης (η αποστολή του Άρη θα παραμείνει στην Αθήνα, αν “έρθει” η ήττα από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με εκτιμήσεις δύσκολα θα “κατέβει” ο Τζάκσον για να παίξει απέναντι στην ΑΕΚ, άρα είναι πιθανόν να μην είναι διαθέσιμος στο πρώτο ματς με την “Ενωση”).

Από εκεί και πέρα ο Θοδωρής Ζάρας που είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, προπονήθηκε και είναι στην αποστολή. Σε αυτήν είναι οι Σκοτ, Ξανθόπουλος, Φλιώνης, Τσαϊρέλης, Κάμινγκς, Ζάρας, Χρηστίδης, Μούρτος, Σίμτσακ, Γιάνκοβιτς, Καββαδάς και Ντραγκίσεβιτς.

“Μονοπόλυο”, ο… αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών (στην Γρηγορίου Λαμπράκη 193). Ο χώρος που μπορείτε να δείτε πολλά παιχνίδια και φυσικά αυτά του Άρη!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Νίκος Δραγόλιας
Περισσότερα σε Άρης

Δειτε επισης

Καστρίτης: «Στόχος μας να παίξουμε ως Άρης»

Το σύνθημα για τη συνέχεια του Άρη έδωσε ο Γιάννης Καστρίτης. Ο Άρης έκλεισε με νίκη την κ…