Κεντρική Basket League ΑΕΚ Μανωλόπουλος: “Πολύ σκληρός ο Παναθηναϊκός”

Μανωλόπουλος: “Πολύ σκληρός ο Παναθηναϊκός”

manolopoulos

manolopoulos

Η ΑΕΚ ηττήθηκε στο “Νίκος Γκάλης” από τον Παναθηναϊκό με 7281, για τον τρίτο αγώνα των πλέι οφ των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με τους “πράσινους” να κάνουν το 2-1 στην σειρά. Ο προπονητής της “Βασίλισσας“, Σωτήρης Μανωλόπουλος, τόνισε πως η ομάδα του “τριφυλλιού” ήταν πολύ σκληρή στα τελευταία λεπτά, ενώ ρόλο έπαιξε και η κούραση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος:
“Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Για 35-36 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε ακόμα περισσότερο. Κάναμε λάθη και στην άμυνα και στην επίθεση και για αυτό χάσαμε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί, πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Για τον λόγο που χάθηκε η συγκέντρωση της “Ένωσης” στα τελευταία λεπτά ανέφερε:
Ο Παναθηναϊκός ήταν πάρα πολύ σκληρός, ενώ υπήρξε και κούραση δική μας. Είμαστε στο τέλος της σεζόν και έπαιξε ρόλο η κούραση.”

Από την πλευρά του, ο Ντόνι ΜακΓκράθ, δήλωσε:
“Είναι μια χαμένη ευκαιρία για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά στα τελευταία δύο λεπτά κάναμε κάποια λάθη και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο, να πάρει τη νίκη.”

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Αργύρης Δεκαβάλλας
Περισσότερα σε ΑΕΚ

Δειτε επισης

Χωρίς κόσμο… ξανά η ΑΕΚ

Τιμωρία για την ΑΕΚ, χωρίς κόσμο με το Λαύριο. Η ΑΕΚ θα αγωνιστεί με το Λαύριο στον τρίτο …