Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Δεν έχω να αποδείξω τίποτα!”
NBA

ΛεΜπρόν: “Δεν έχω να αποδείξω τίποτα!”

lebron james

lebron-james

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε ένα ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στους ώμους του, πριν από την έναρξη κάθε σεζόν. Η αναγκαιότητα για την κατάκτηση ενός δακτυλιδιού, η επιθυμία να πείσει ακόμη και τους πιο δύσπιστους haters ότι μπορεί να κάνει τα πάντα αλλά και το “φάντασμα” του Μάικλ Τζόρνταν, το οποίο τον κυνηγούσε, ανάγκαζαν τον “βασιλιά” να βρίσκεται μονίμως σε αποστολή! Πλέον, όμως, αυτά ανήκουν στο παρελθόν, σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου.

Τι άλλο έχω να αποδείξω;“, αναρωτήθηκε ο ΛεΜπρόν, ο οποίος οδεύει προς το 4ο πρωτάθλημα της καριέρας του. “Σοβαρά, τι άλλο πρέπει να κάνω; Έχω κερδίσει πρωταθλήματα, επέστρεψα στο σπίτι μου (στο Κλίβελαντ) και κέρδισα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να πρέπει να αποδείξω”.

Η αλήθεια είναι πως ο ΛεΜπρόν έχει δίκιο. Έχει κατακτήσει πλέον 3 πρωταθλήματα, αποτινάζοντας εμφατικά τη “ρετσινιά” του άτιτλου που του κολλούσαν συνεχώς μέχρι το 2012 ενώ έπεισε και τους πλέον δύσπιστους, μετά την εποποιία του στους περσινούς Τελικούς. Έχοντας εδραιώσει με εμφατικό τρόπο τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους όλων των εποχών, ο Τζέιμς εξακολουθεί να είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, όντας πιο άνετος από ποτέ!

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Ανησυχία για τον Γιάννη στους Μπακς

Φόβοι να χάσει τη σειρά με τους Πέισερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους Μπακς. Ο Γιάννης Αντ…