Κεντρική NBA ΛεΜπρόν: “Περήφανος για ό,τι έχω πετύχει”
NBA

ΛεΜπρόν: “Περήφανος για ό,τι έχω πετύχει”

lebron james cavaliers 1

lebron james cavaliers 1

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει τίποτα να αποδείξει, όπως τόνισε και ο ίδιος κατά τη διάρκεια των φετινών πλέι-οφ. Έχει κατακτήσει 3 πρωταθλήματα, έχει ανακηρυχθεί 4 φορές MVP της κανονικής περιόδου και φέτος θα συμμετάσχει για σερί φορά σε Τελικούς! Είναι ένας εκ των κορυφαίων όλων των εποχών αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν επιθυμεί να εμπλουτίσει ακόμη περισσότερο το… βιογραφικό του.

“Νομίζω πως θα είναι πολύ καλό για την κληρονομιά που θα έχω αφήσει το γεγονός ότι κάποτε θα κοιτάζω πίσω και θα λέω ότι αυτός ο παίκτης πήγε σε τόσους σερί Τελικούς“, δήλωσε ο “βασιλιάς” στο ESPN και συνέχισε λέγοντας: “Είναι ωραίο να μιλάνε για σένα και να βλέπουν τι ήσουν ικανός να καταφέρεις”.

Επίσης, ο ΛεΜπρόν μίλησε και για την αξιοθαύμαστη διάρκεια στην απόδοσή του, καθώς δεν έχει υποστεί ποτές σοβαρό τραυματισμό και εξακολουθεί να φθάνει σε “μυθικά” επίπεδα παρά τα 32 του χρόνια: “Είμαι αρκετά τυχερός που το έχω καταφέρει αυτό και έχω υπάρξει είμαι κομμάτι δύο ομάδων (Καβς, Χιτ) που πήγαν στους Τελικούς 4 φορές η καθεμιά. Ουδείς άλλος έχει καταφέρει κάτι τέτοιο, οπότε είμαι χαρούμενος και περήφανος”.

Περισσότερα σχετικά άρθρα
Περισσότερα από Μάριος Φορτούνης
Περισσότερα σε NBA

Δειτε επισης

Μαγικό φινάλε και 2-0 οι Νικς με απίθανη ανατροπή

Φινάλε με δύο τρίποντα και 2-0 οι Νικς. Άλλη μια επική ματσάρα παρακολουθήσαμε στο Madison…